Welkom bij tuincentrum De Boet

De Boet in Hoogwoud is een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Al meer dan veertig jaar komen tuinfans, doe-het-zelvers, woonliefhebbers, dierenvrienden en iedereen die het leuk vindt om lekker rond te struinen naar ons gezellige tuincentrum.

Bij De Boet vind je alles voor je huis en tuin en nog veel meer. Van kamerplant tot hondenmand, van cirkelzaag tot beukenhaag, van vogelhuis tot afvoerbuis, van zijden bloem tot herfstpompoen, van lampenkap tot zoldertrap… Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of wij hebben het. En omdat we veel rechtstreeks inkopen, is alles ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd.

De Boet is altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. In het voorjaar word je vrolijk van de vele lentebloeiers, in de zomer komen bezoekers van heinde en verre naar onze tuinmeubelshow, in het najaar is De Boet gehuld in herfstkleuren en in de winter luiden we het jaar feestelijk uit met onze spectaculaire Kerst en Winter Show. Een bezoek aan De Boet is dus elke keer wéér een belevenis.

Lees verder >

Het laatste Boetnieuws
  • Actuele openingstijden

    De Boet viert het voorjaar 7 dagen per week! In de komende weken zijn er als gevolg van de feestdagen een paar wijziging ...

  • Nieuwe Boetkrant: vier het voorjaar!

    De nieuwe Boetkrant vol voorjaarsvoordeel is uit!   Het voorjaar begint pas echt met de nieuwe voorjaarskrant ...

  • Welkom op onze nieuwe site!

    Het is zover, onze nieuwe website is online. En wat zijn we er blij mee! De nieuwe site is lekker jong en fris en str ...

Topaanbiedingen
Topaanbiedingen
Topaanbiedingen
Topaanbiedingen