De Boet’s Beestenboel

De dierenafdeling van De Boet is een paradijs voor elke dierenvriend. Aquaria, manden, voer, halsbanden, speelgoed, kooien, verblijven, borstels, snacks, zaagsel en stro, verzorgingsmiddelen… De Boet heeft werkelijk álles in huis om het je hond, kat, vis, knaagdier of vogel naar de zin te maken. 

Vrijwel alle medewerkers van onze dierenafdeling hebben een opleiding dierenverzorging of dierenspeciaalzaak gevolgd. Het zorgen voor vissen en kleindieren en het adviseren van baasjes vinden ze het leukste dat er is. 

Voor de kids

Ook voor kinderen is onze dierenafdeling dikke pret. Er is zoveel te zien! Mooie vijvervissen en tropische vissen, lieve konijntjes, guitige cavia’s en gezellige hamsters… je kunt kinderen geen groter plezier doen dan even stil te staan bij De Boet’s Beestenboel.

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...