De Boet in vuur en vlam

De Boet maakt van je huis een warm thuis. Letterlijk en figuurlijk. Want wat is er mooier dan genieten van een knapperend vuurtje? Wij hebben alles in huis om er warmpjes bij te zitten. Het hele jaar door, binnen en buiten.

Wil je zo lang mogelijk van het buitenleven genieten? Met een vuurkorf, schaal of pot worden zwoele zomeravonden nog aangenamer. Je kunt ook kiezen voor behaaglijke terrasverwarming. Wedden dat je (bijna) niet meer naar binnen wilt!

Met een open haard of kachel tover je een kamer in een handomdraai om tot een sfeervolle en warme ruimte. De Boet heeft haarden, kachels en schouwen voor iedere woonstijl en ieder budget.

Een vuurtje is niet alleen knus en warm, je kunt er ook nog eens gezellig op koken. Kom snel langs en bekijk onze grote collectie barbecues en buitenkeukens!

Graag tot ziens bij De Boet!

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...