Past precies in je straatje!

Ben je op zoek naar tuintegels, sierbestrating, hardsteen, klinkers, stapelelementen, stenen, zand, split of grind van goede kwaliteit ? Dan zit je goed bij De Boet in Noord-Holland. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Waarom zou je het ergens anders (online) kopen, terwijl je bij ons de producten kunt zien, ruiken, voelen én voor een scherpe prijs meteen mee naar huis kunt nemen?

Wij hebben volop keus in klinkers (gebakken, getrommeld, ongetrommeld, van beton, etc.), Chinees hardsteen, betontegels, natuursteen en keramische tegels. Vooral de keramische tegels zijn razend populair in Nederland. Deze tegels zijn zowel binnen als buiten toe te passen en zijn er in allerlei formaten en varianten, zelfs in houtlook. 

Daarnaast hebben we een keur aan halfharde bestrating en toebehoren zoals zand, grind, split, stenen en keien in talloze vormen en kleuren, opsluitbanden en palissaden, traptreden, rubbertegels, stapelelementen, diverse soorten lineablokken voor het bouwen van borders, verhogingen, randen, stenen meubelen en ga zo maar door.

Kortom, bij ons vind je alles wat je van een bestratingspecialist mag verwachten. En het mooie is, we hebben héél veel op voorraad. Als je wilt kun je de materialen direct meenemen. Voor je het weet is je nieuwe terras of oprit klaar!

Ook voor alle andere tuinzaken ben je bij ons aan het juiste adres. Tuinhout, speeltoestellen, regentonnen, tuinbeelden, trampolines, picknicktafels, tuinmeubelen, bloembakken, dierenverblijven, zwembaden, kweekkasten, vogelhuisjes, vijvers, gaas, houtsnippers, (muur)kassen, gaas, hekwerk, tuinhuisjes, gereedschap, speelhuisjes, kunstgras… je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Alles onder één dak. Makkelijker kan niet!

Heb je geen aanhangwagen? Dan leen je er toch gewoon één van ons. De eerste twee uur zijn gratis. Zo doen we dat in West-Friesland! Je kunt de bestrating ook thuis laten bezorgen. Daarnaast is een deel van ons assortiment is te bestellen via onze webshop.

Dus: ga je een terras aanleggen, oprit bestraten, extra parkeerplek realiseren, wandelpad aanbrengen of grindborder maken? Bij De Boet vindt je zéker wat je zoekt!

Het uitzoeken van bestratingmaterialen is niet zomaar wat. Er is zoveel keuze. Het is handig als een professional met je meedenkt en je alle mogelijkheden laat zien. Wil je zeker weten dat één van onze deskundige medewerkers voor je klaar staat? Maak dan vooraf een afspraak via tuinhout@deboet.nl

Kom snel langs en laat je inspireren in De Tuin & Klusboet

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...