Veranda’s en overkappingen

Veranda’s en overkappingen zijn dé trend in Nederland. En waar vind je die? Bij De Boet in Hoogwoud!

Wie het laatste nieuws op het gebied van veranda’s, tuinhuizen, blokhutten, bergingen en andere tuinvoorzieningen wil ontdekken, is van harte welkom in ons gezellige Tuin-, Sfeer & Kluscentrum.

In en buiten onze Tuin & Klusboet staan verschillende veranda’s opgesteld. Zoals de robuuste veranda’s van lariks douglas hout met recht dak en schuin dak; deze zijn momenteel erg populair. Niet alleen omdat het prachtige en krachtige veranda’s zijn, maar ook omdat de prijs/kwaliteitverhouding zeer gunstig is. Zo is er al een douglashouten veranda van 3 bij 3 meter verkrijgbaar vanaf  779,00 euro! Met dit standaard model kun je naar hartenlust variëren: groter, hoger, langer…wat je maar wilt. Er is dus altijd een veranda die bij jou én je budget past.

Als je dan toch bij ons in West-Friesland bent, bekijk dan ook onze andere houtproducten. We hebben echt alles in huis om van je ‘gewone’ tuin een ‘buitengewone’ tuin te maken. Bergingen van kunststof en van hout, tuinhuisjes en blokhutten in verschillende materialen en afmetingen, overkappingen, carports, pergola’s, mooie houten vlonderterrassen (ook al zo’n trend!), buitenkeukens, houtstapelplaatsen, bloembakken, speeltoestellen, dierenverblijven… en nog veel meer.

Ook doe-het-zelvers komen bij ons aan hun trekken. Wil je zelf een veranda of tuinhuis bouwen? Bij ons vind je precies wat je nodig hebt. De juiste houten onderdelen, de juiste schroeven en bouten én het juiste gereedschap. Alles onder één dak. Makkelijker kan niet!

Heb je vragen, bijvoorbeeld over het plaatsen van de veranda of zoek je een professional die het voor je doet? Spreek gerust één van onze medewerkers aan. We helpen je graag. Wil je zeker weten dat één van onze deskundige medewerkers voor je klaar staat? Maak dan vooraf een afspraak via tuinhout@deboet.nl.

Tot ziens in de Tuin & Klusboet!

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...