Zaaien & Oogsten

De Boet heeft alles in huis om onkruid en ongedierte tegen te gaan, om  je huis en tuin in goede conditie te houden én om je eigen compost te maken of planten te kweken. Een kleine greep:

Zaaien, stekken & kweken

Zelf groenten, planten en kruiden kweken is hip! Het is helemaal niet moeilijk en kan overal: in een pot op het balkon of in een hoekje van de tuin. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt: tuinschep en gieter, potgrond en tuinaarde, zaden en jonge plantjes, stekbakken en broeikasjes, bamboestokken en gaas, labels in alle soorten en maten en nog veel meer. Advies nodig? We helpen je graag.

Meststoffen, plantenvoeding & compost

Zelfs de meest onderhoudsvrije tuin heeft af en toe wat onderhoud nodig. Met de juiste voeding en bemesting kom je gelukkig een heel eind. Je planten en grasmat zullen je dankbaar zijn! Ook tuinliefhebbers die een stap verder willen gaan – denk aan speciale voeding voor rozen of buxussen of zelf compost maken -  vinden bij De Boet alles wat ze nodig hebben.

Bestrijdingsmiddelen & gewasbescherming

Mieren, slakken, muizen, luizen, mos, groene aanslag of onkruid… niemand wil ongedierte of onkruid in zijn tuin. Gelukkig zijn er talloze middelen om van deze ongemakken af te komen. Onze medewerkers weten precies hoe je tuinkwalen moet bestrijden en welke (biologische) middelen je daarvoor nodig hebt.

Kom gerust eens langs en vraag maar raak. We helpen je graag!

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...