24 oktober 2017
De Kerst-Kado-Show is klaar!

Volop sfeer en inspiratie Bij De Boet!

Kijkt u ook al uit naar de gezellige en sfeervolle wintermaanden? Wij wel! Onze Kerst-Kado-Show is klaar!

In ons Tuin-, Sfeer en Kluscentum kunt u nú volop genieten van het ultieme kerstgevoel! De Kerstshow is een echte belevenis: Alles is uit de kast gehaald om u als klant te laten genieten van zoveel moois! Er is voor iedereen van alles te zien en te beleven in misschien wel de grootste en mooiste kerstbeleving van Nederland.

Of u nu van klassiek, modern romantisch of kleurrijk houdt, alle ingrediënten voor een gezellige, warme winter zijn aanwezig bij De Boet!

Het is weer heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, de prachtige verlichtingsafdeling en door het winterse miniatuurlandschap.

Leuk uitje voor het hele gezin

De kinderen zullen hun ogen uitkijken; de sprekende boom bij het tuincafé heeft weer een nieuw verhaal, het hert en de kerstman begroeten je graag! Richting de Kerst vind je in het de buitenkas weer een levende kerststal. En het tuincafé serveert weer allerlei lekkers! Tip: kom op tijd zodat u alles rustig kunt bekijken!

Kom, kijk en geniet van onze Kerst-Kado-Show!

De Kerstshow is tot kerstmis elke dag geopend!

Extra Kerstkoopavonden: 6, 7, 8 en 11 t/m 15 december tot 21.00 uur<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • De lente hangt in de lucht!

    Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor! Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegem ...

  • Het wordt hier nóg mooier..

    Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en kri ...

  • Kamerplantenactie!

    Kerstboom eruit! Kamerplant erin! De opgeruimde kerstboom laat na de feestdagen een lege plek achter in het huis. Vul ...