05 april 2018
De lente hangt in de lucht!

Het voorjaar lonkt en De Boet is er bijna klaar voor!

Overal in de winkel stralen de frisse voorjaarskleuren je tegemoet. In de winkel staan weer veel nieuwe artikelen die door onze inkopers met zorg bij elkaar zijn gezocht. Verder zijn er in De Boet nieuwe verrassende hoekjes te vinden waar je heerlijk kunt struinen.

Is jouw tuin of balkon al klaar voor de zomerdagen? Onze nieuwe tuinmeubelcollectie straalt je tegemoet! Kom langs en ontdek zelf de uitgebreide en eigentijdse collectie met leuke accessoires om je tuin ‘lenteproef’ te maken! Jouw tuin wordt zo een fijne plek waar je de hele zomer kunt genieten!

Het wordt steeds elke dag een beetje langer licht, het is tijd om weer te genieten van het buitenleven! Fijne hoekjes creëren in de tuin waar je heerlijk kunt loungen op warme zomeravonden. Om de dag nog langer te verlengen is een veranda ideaal! Bij De Boet vindt je veranda’s in alle soorten en maten. Op ons Veranda-showplein is volop inspiratie met meer dan 15 showmodellen! We begroeten je graag in de winkel om er meer over te vertellen.

-> Kijk in onze folder voor leuke lente-acties!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...