25 januari 2018
Het wordt hier nóg mooier..

Misschien heb je het al gemerkt: De Boet wordt flink verbouwd! De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en krijgt een nieuwe indeling. In de vernieuwde buitenkas worden alle producten ruimer en aantrekkelijker gepresenteerd. Dat betekent nóg meer winkelplezier! 

Door de verbouwing van de buitenkas kun je tijdelijk niet vanuit De Boet naar de Bouwmarkt. De Bouwmarkt is nu bereikbaar via het parkeerterrein.

Alle bomen, heesters & fruitbomen die in de buitenkas stonden vind je op onze kwekerij achter op het parkeerterrein.

Meer dierenplezier!

De komende weken wordt er druk gebouwd aan een prachtige nieuwe dierenafdeling! Tijdens de verbouwing is de dierenafdeling gewoon bereikbaar.

De dierenafdeling van De Boet wordt echt een paradijs voor elke dierenvriend! Er komt een wondere waterwereld met kleurrijke vissen, een groter verblijf voor onze knaagdieren, een hoek voor de echte paardenliefhebber en een gezellige volière vol fluitende vogeltjes. Voor kinderen wordt de dierenafdeling dikke pret, je doet ze een groot plezier doen om even stil te staan bij De Boet’s Beestenboel!

Verder in De Boet zijn er nieuwe verrassende hoekjes waar je heerlijk kunt struinen. Zo komt er een Orchideeënhuis, een Cactus boerderij en wordt onze Cadeau & Sfeer afdeling behoorlijk groter en sfeervoller. Kom ook eens kijken op onze vernieuwde zijdeafdeling en maak kennis onze Urban Jungle: hoe meer planten, hoe beter!

Wij kunnen bijna niet wachten tot het klaar is, maar we zullen nog even geduld moeten hebben. Als alles volgens plan verloopt, worden de werkzaamheden medio april afgerond.

GRAAG TOT ZIENS BIJ DE BOET!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...