23 oktober 2018
Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de kast gehaald om je te laten genieten van zoveel moois!

Het is weer heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos, sprookjesachtige verlichtingsafdeling, winters miniatuurlandschap, het gezellige Tuincafé en de heerlijke herfsttuin.

EEN DAGJE BOET IS EEN DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN

Natuurlijk vind je verspreid door De Boet weer veel vermaak voor ieder kind en ouder. Verschillende animatiegroepen staan te zingen en te swingen. De swingende beren band, het zingende hert en de Kerstman begroeten je graag. Maak dit jaar ook kennis met de zingende pinguïns en maak een ritje in ons leuke treintje op het kerstplein.

Richting de kerst vind je in de buitenkas weer de levende kerststal met gratis chocolademelk voor de kinderen. En het Tuincafé serveert ook dit jaar weer allerlei lekkers!

NIEUWE KERSTROUTE

Je hebt het vast wel gemerkt: De Boet is flink verbouwd en het afgelopen jaar is de buitenkas helemaal opnieuw opgebouwd. In de winter kun je nu heerlijk struinen in de nieuwe verwarmde buitenkas. Om die reden is de route van de Kerstshow iets anders dan dat je van ons gewend bent.

Met sfeervolle kerstmuziek op de achtergrond word je vanzelf langs de speciale kerstroute geleid. De kerstroute begint bij ons Kerstbomenbos, er staan hier wel meer dan 80 soorten kunstkerstbomen. Je kunt door de kunstkerstbomen het bos bijna niet meer zien! De route gaat verder langs het Winterse Miniatuurdorp van kersthuisjes en kerstfiguren en de prachtige verlichtingsafdeling.

Bij het Tuincafe kan je heerlijk even uitrusten en genieten van wat lekkers. Volg de kerstroute verder door de prachtige gedecoreerde themakamers waar je volop kunt genieten van het ultieme kerstgevoel. Of je nu van klassiek, modern, romantisch of kleurrijk houdt, alle ingrediënten voor een gezellige, warme winter zijn aanwezig bij De Boet!

Kom snel genieten van de kerstdorpen, kerstbomen, kerstverlichting en de nieuwste kersttrends!

 

Tip: Kom op tijd zodat je alles rustig kunt bekijken!

De Kerstshow is tot kerstmis elke dag geopend!<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...