18 september 2018
Win een klus voor een ander!

Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer of slapen al jaren achter een gordijn van duct tape. En jij kunt dit niet langer aanzien, toch? Spring dan zaterdag in de Hubo Wenscamper en spreek je wens uit!

Ken jij mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken? Spreek dan op zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur je kluswens in en maak kans op €1000,- klustegoed voor een ander! De Wenscamper staat bij de ingang van de Hubo in Hoogwoud en is makkelijk herkenbaar aan dat mooie Hubo-geel.

Lucky Saturday in de Hubo

Kan je niet wachten en wil je snel nog een klus afmaken? Zaterdag is het ook Lucky Saturday in onze Hubo, je ontvangt die dag 20% korting op het gehele Hubo assortiment. Dus ga je schilderen, gipsen, tegelen of sloten vervangen? Profiteer zaterdag van deze korting!

Er is nog meer te doen zaterdag...

Het najaar nadert en het wordt weer tijd om de bomen en struiken te snoeien en blad te ruimen. Goed snoeigereedschap is daarbij het halve werk. Maar welk gereedschap hoort eigenlijk bij welke tuinklus? Tuincentrum De Boet en Fiskars slaan de handen ineen en geven gratis advies.

Veel klusplezier en graag tot ziens bij de Tuin & Klusboet<<< Overzicht

Het laatste Boetnieuws
  • Onze Kerst-Kado-Show is geopend!

    Je hoeft niet naar een kerstmarkt in Duitsland voor het echte kerstgevoel! Ook dit jaar heeft ons team alles uit de ...

  • Win een klus voor een ander!

    Iedereen kent ze: vrienden of familie die stiekem wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze klagen over een ongehoorzame hamer o ...

  • Wij ruimen op!

    De Totale Tuinmeubelopruiming gaat van start! Het tuinseizoen loopt ten einde en wij gaan ruimte maken voor onze Kers ...