• Een paradijs voor

    elke dierenvriend!

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

De Boet's Beestenboel!

Aquaria, manden, voer, halsbanden, speelgoed, kooien, verblijven, borstels, snacks, zaagsel en stro, verzorgingsmiddelen… De Boet heeft werkelijk álles in huis om het je hond, kat, vis, knaagdier of vogel naar de zin te maken. 

 

  • Extra grote dierenafdeling!
  • Alles voor de trouwe viervoeter & paardenliefhebbers
  • Wondere waterwereld!
  • Volière vol fluitende vogeltjes

 

Als een vis in het water

Als je ergens uren naar kunt kijken en luisteren, dan is het wel naar water in je tuin. Het rustgevende geluid van kabbelend water, de vrolijke aanblik van een springerige fontein, genieten van mooie vissen in de vijver… Water in je tuin is altijd een goed idee.

Een greep uit onze dierenafdeling en wondere waterwereld

Bezoek onze winkel voor het complete Boet assortiment.

Welkom dierenvrienden!

Op de vernieuwde dierenafdeling van De Boet is meer ruimte en een echte walhalla voor elke dierenvriend! Zo is er de wondere waterwereld vol met bontgekleurde vissen en aquaria in alle soorten en maten en hebben de konijntjes, cavia’s en andere knaagdieren een supermooi en comfortabel verblijf gekregen. Nieuw zijn de gezellige volière vol fluitende vogeltjes en de paardenafdeling.

 

Paardenliefhebbers

Halsters, dekens, caps, rijlaarzen, paardrijkleding, poetsspullen, snoepjes, elastiekjes voor het mooi maken van de manen en natuurlijk geruite paardrijsokken. Als het om paardenbenodigdheden gaat, kunt u voortaan prima bij De Boet terecht. Heel wat paardenliefhebbers weten ons inmiddels te vinden en dat worden er met de dag meer!

 

Fluitende vogeltjes

Ook liefhebbers van vogels zijn meer dan welkom. In de volière kijkt u uw ogen uit naar onze mooie siervogeltjes. Deze vogels zijn niet te koop. Maar we hebben wel kleurrijke parkieten en kanaries die op een gezellig baasje wachten. Ook voor de behuizingen, volières, voer en speeltjes bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Viervoeters

Katten- en hondenbaasjes konden altijd al hun hart ophalen op onze dierenafdeling en nu helemáál. Zoveel verschillende manden, kussens, speeltjes, voerbakjes en soorten voeding heeft u nog nooit bij elkaar gezien! Hetzelfde geldt voor de knaagdieren. Onze konijnen, hamsters, cavia’s en muizen voelen zich al helemaal thuis in hun nieuwe verblijf waar ze geduldig naar hun nieuwe baasjes uitkijken.

 

Boet's Wondere Waterwereld!

Een prachtige en grotere Waterwereld bij De Boet! De vissenwand is volledig vernieuwd en van boven tot onder gevuld met de mooiste visjes. De karpers en grotere vissen zwemmen rond in prachtige waterbakken met zijramen om lekker doorheen te gluren. De vele aquariums en aquariumbenodigdheden hebben een fijne plek. Wie gek is op water in de tuin, moet sowieso eens langskomen. Vijvers, fonteinen, waterornamenten, folie, pompen, filters en waterplanten… we hebben het allemaal!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl