Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 20:00

Kunst kersttakken

Kerst is weer in aantocht en dus is het tijd om je huis weer helemaal kerstproof te maken. De kerstboom staat al klaar om te worden opgetuigd en de gevel van het huis is versierd met de mooiste clusterlichtjes. Toch lijkt nog niet je hele huis in de kerststemming te zijn. Tijd om wat kersttakken toe te voegen om het geheel af te maken.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 30 producten

De mogelijkheden van kersttakken en -bloemen

De kersttakken die je in het aanbod van tuincentrum De Boet aantreft, zijn echte sfeermakers. Je hebt de keuze uit verschillende soorten takken en bloemen:

  • besneeuwde kersttakken;
  • kersttak met besjes en dennenappels;
  • bosje lijsterbes.

Al deze takken, bladeren en bloemen ademen het echte kerstgevoel uit. Zet de takken in een vaasje en plaats deze in de vensterbank. Of maak een kerststukje als leuke kerstdecoratie waar je deze bladeren en takken in verwerkt. Het is ook mogelijk om een bosje lijsterbes op te hangen aan de deur om je gasten te verwelkomen. 

Een kerststukje maken

Hoe maak je kerst nog persoonlijker en tastbaarder dan door een kerststukje te maken? We leggen je graag uit hoe je met behulp van onze kersttakken een mooi stukje maakt om in de woonkamer te zetten. Begin allereerst met een stuk oase en maak deze vast aan een stevige ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan een boomschijf. Gebruik vervolgens verschillende soorten takken om het kerststukje op te vullen. Denk aan dennentakjes en coniferentakken. Voeg ook dennenappels toe. Bevestig deze aan een stuk ijzerdraad en prik ze in het blok oase. Sluit af met een mooie kersttak of perzikbloesemtak. Zo maak je gemakkelijk je eigen kerststukje! Bekijk ons hele aanbod kersttakken en maak jouw Kerst dit jaar extra feestelijk!

 
Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]