• Maak de donkere dagen lichter

    met sfeervolle verlichting

Vandaag geopend van 09:00 - 21:00

Kerstverlichting

Maak het nog gezelliger tijdens de feestdagen met sfeervolle kerstverlichting voor in de boom, in de tuin en in huis! Bekijk de uitgebreide collectie kerstverlichting van De Boet!

 

 

  • Sfeermakers in het donkers!
  • Kerstverlichting voor binnen & buiten met Boet garantie
  • Bezoek onze spectaculaire verlichtingsafdeling!

 

Kerstverlichting voor de kerstboom

Kerstverlichting voor de kerstboom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een kerstboom is pas af met mooie kerstverlichting. Clusterverlichting wordt steeds meer gekocht dan de traditionele kerstverlichting die wij kennen van vroeger. Met clusterverlichting heb je op een snoer met meerder lampjes dicht bij elkaar. Het handige van clusterverlichting is dat je het als een slinger in de boom hangt en het zorgt voor een mooi lichteffect. De traditionele kerstverlichting kent iedereen! Deze kerstverlichting is geschikt voor in de kerstboom binnen of buiten, verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes. Voor een energie zuinige kerst, zijn er ook LED kerstlampjes.

 

Kerstverlichting voor buiten

Maak de donkere dagen lichter met sfeervolle kerstverlichting voor buiten. Bij De Boet heb je verschillende kerstlampjes voor een gezellige kerstsfeer! Een mooie verlichte tuin wil toch iedereen tijdens de feestdagen? Versier uw schutting met een mooie lichtslag of decoreer de tuin met een lichtnet. Ook leuke staande of hangende lichtdecoraties zorgen voor een gezellige kerstsfeer in de tuin!

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl