Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Trampolines

Is het mooi weer buiten? Dan is tijd om buiten lekker te springen op een trampoline! Heeft u nog geen trampoline, Tuincentrum De Boet helpt u bij het kiezen van de juiste trampoline. Voor elke tuin is er een geschikte trampoline!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten

Spring een gat in de lucht!

Gaat u de sprong wagen en gaat u een trampoline kopen? Waar let u dan eigenlijk op? Het kiezen van een trampoline is afhankelijk van uw tuin. Kiest u een trampoline die bovengronds op een onderstel staat of kiest u voor een ingegraven trampoline. Een bovengrondse trampoline kunt ook eventueel ingraven, andersom kan niet.

Bovengrondse trampoline

Een bovengrondse trampoline maakt echt deel uit van uw tuinbeeld. Een voordeel van een bovengrondse trampoline is dat hij makkelijk op te bergen is en u kunt hem op elke gewenste plek in de tuin plaatsen. Een nadeel is de hoge opstap en de valhoogte van de trampoline, wij adviseren u ook een veiligheidsnet om uw trampoline te plaatsen.

Inground trampoline

Een inground trampoline heeft iets meer voordelen dan een bovengrondse trampoline. Deze trampoline is laag bij de grond, u stapt gemakkelijk op en af. Een ander voordeel is dat kinderen niet zomaar onder de trampoline kunnen lopen. Een nadeel bij een inground trampoline is het graven van een diepe kuil.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl