Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Tuinbewatering

Ook de tuin heeft voldoende water nodig. Er zijn verschillende handige producten waarmee de tuin bewaterd kan worden. Geef uw planten, bloemen en struiken makkelijk water met producten van De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 150 producten

Zorg goed voor uw tuin 

Geef u gras, planten en bomen in uw tuin voldoende water. Zeker tijdens de droge zomerdagen. Door goed te sproeien stimuleert u de bloei en groei van uw tuin en kunt u in uw loungestoel extra genieten van het mooie uitzicht van uw tuin. Wilt u liever geen water verspillen? Dan biedt een regenton hier de oplossing voor. Een regenton vangt het water op en kunt u vervolgens gebruiken om uw platen water te geven. Bestel vandaag nog een regenton en geef uw tuin op een duurzame manier water. 

Planten water geven

Geef u tuin voldoende water tijdens de warme dagen. Het besproeien van gazon kan op verschillende manier, zo kunt u gebruik maken van zwenksproeiers of sprinklers. Een zwenksproeier kunt u aansluiten op uw tuinslang en op elke gewenste plek in de tuin plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een ondergronds systeem te plaatsen in het gazon met sprinklers. Sprinklers kunt u handmatig bedienen of instellen met een timer. In ons assortiment vindt u sproeiers voor kleine oppervlaktes of voor grote oppervlaktes. Wij hebben diverse kopstukken en andere accessoires voor uw sproeiers. Uw tuin krijgt met de producten van De Boet voldoende water binnen, bekijk het volledige aanbod online of kom langs bij ons in het tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u graag van tips en adviezen! 

Alles voor water in de tuin vind je bij De Boet | Geef je gazon, planten en bomen water met de producten van De Boet

Tuinslang netjes oprollen

Met een wandslangenbox en muurhaspels kunt eenvoudig uw tuinslang oprollen. Erg praktisch zijn boxen die de tuinslang automatisch weer oprollen. Slangenhaspels en wagens zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, zo kunt haspels bevestigen aan de muur of u kunt hem dragen.

Bespaar water!

Efficiënt de tuin water geven bespaart u liters per jaar! Het natuurlijk belangrijk dat u de tuin op warme dagen goed water geeft zodat de planten genoeg te drinken hebben. Bespaar water door uw tuin ’s avonds water te geven. In de brandende zon verdampt het water snel.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl