Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Vuur & terrasverwarming

Heerlijk genieten van een knisperend vuurtje op een koele zomerse avond. Of lekker warm in de veranda met een terrasverwarmer. Bekijk het online assortiment van Tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 83 producten

Terrasverwarming kopen?

Met een terrasverwamer kunt u nog langer genieten van de zomerse, maar ook winterse avonden. Romantisch en warm bij een knapperend vuurtje in de tuin, of gezellig in de veranda onder een terrasverwarmer. Tuincentrum De Boet maakt van uw huis een warm thuis! Een vuurtje is niet alleen warm en knus, u kunt er ook gezellig op koken. Met een terrasverwarming kunt u zo lang mogelijk buiten genieten, zonder dat u het koud hoeft te krijgen! Wilt u ook nog verlichting tijdens deze donkere dagen? Dan is een buitenhaard wellicht iets voor u. Tot laat op de avond genieten van verlichting én verwarming in één. 

Gas of elektrische terrasverwarmer 

Kiest u voor een gas of een elektrische terrasvermarmer? Hangende terrasverwarmers werken over het algemeen altijd op elektriciteit. Staande terrasverwamers werken zowel op gas als op elektriciteit. Een terrasverwarmer op gas is sfeervoller, dit komt doordat er bij de ontsteking een vlam vrij komt. Elektrische zijn weer gebruiksvriendelijker, plug and play. Bij een elektrische terrasverwarmer is het gelijk warm. Wilt u meer tips en adviezen over welke terrasverwarmer beter bij u past? Kom dan langs naar het tuincentrum en vraag een van onze medewerkers om hulp. 

Terrasverwarming tegen de laagste prijs, voor de beste kwaliteit | Bestel snel online op DeBoet.nl

Terrasverwarming online bestellen

Bestel vandaag nog een terrasverwarming en zorg dat u er iedere avond lekker warm bij zit. Op de webshop van De Boet bestelt u snel, eenvoudig en veilig online en heeft u uw producten al binnen 4 werkdagen thuisbezorgd. Met een terrasverwarming van De Boet zit u er vanaf nu elke avond lekker warmpjes bij! 

Bestel nu! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl