Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Tuinbewatering

Ook de tuin heeft voldoende water nodig. Er verschillende handige producten waarmee de tuin bewaterd kan worden. Geef uw planten, bloemen en struiken makkelijk water met producten van De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 92 producten

Planten water geven

Geef u tuin voldoende water tijdens de warme dagen. Het besproeien van gazon kan op verschillende manier, zo kunt u gebruik maken van zwenksproeiers of sprinklers. Een zwenksproeier kunt u aansluiten op uw tuinslang en op elke gewenste plek in de tuin plaatsen. U kunt er ook voorkiezen om een ondergronds systeem te plaatsen in het gazon met sprinklers. Sprinklers kunt u handmatig bedienen of instellen met een timer.

 

Tuinslang netjes oprollen

Met een wandslangenbox en muurhaspels kunt eenvoudig uw tuinslang oprollen. Erg praktisch zijn boxen die de tuinslang automatisch weer oprollen. Slangenhaspels en wagens zijn er in verschillende uitvoeringen en maten, zo kunt haspels bevestigen aan de muur of u kunt hem dragen.

 

Bespaar water!

Efficiënt de tuin water geven bespaart u liters per jaar! Het natuurlijk belangrijk dat u de tuin op warme dagen goed water geeft zodat de planten genoeg te drinken hebben. Bespaar water door uw tuin ’s avonds water te geven. In de brandende zon verdampt het water snel.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl