Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Jacuzzi

Droom jij al tijden van een eigen jacuzzi in de tuin? Dan laat Tuincentrum De Boet deze droom graag uitkomen. In ons assortiment vind je namelijk een mooi aanbod aan jacuzzi's voor in de tuin. Bekijk het aanbod online of kom naar ons tuincentrum in Noord-Holland. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Waar een jacuzzi kopen?

Een jacuzzi is tegenwoordig voor iedereen en elke tuin weggelegd. Wij van Tuincentrum De Boet hebben jacuzzi's van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs in ons assortiment. Zo is er voor elk huishouden een passende jacuzzi te vinden! Een jacuzzi voor 4 personen of wil je liever met meer mensen genieten van dit bubbelende water, kies dan voor een 6-persoons variant. Je vindt het allemaal in het aanbod van Tuincentrum De Boet.

Opblaasbare jacuzzi kopen 

Kom na een lange dag werken of na een intensieve training heerlijk bij in je eigen jacuzzi. Ontspan al je spieren en laat jezelf heerlijk verwennen door de waterstralen van de jacuzzi. Geniet elke dag van het jaar van een jacuzzi en koop een opblaasbare jacuzzi. Je kan een opblaasbare jacuzzi namelijk gewoon laten staan en afdekken als je deze niet meer gebruikt. Jacuzzi kopen in de omgeving van Noord-Holland? Kom naar Tuincentrum de Boet! 

Jacuzzi kopen | Opblaasbare jacuzzi | Tuincentrum de Boet

Waar moet je opletten bij het kopen van een jacuzzi?

Ben je overtuigd en wil jij ook een jacuzzi in de tuin? Dan is het goed om van te voren na te denken over de locatie van de jacuzzi. Waar moet deze komen te staan en is dit ook over een tijd nog een fijne plek? Is de ruimte goed genoeg voor het opzetten van de jacuzzi, is er genoeg ruimte om in en uit te stappen? Dat zijn vragen waar vooraf rekening mee gehouden dient te worden. Wil je meer informatie en heb je vragen over de aanschaf van een jacuzzi? Kom dan naar het tuincentrum in Hoogwoud, Noord-Holland. Onze medewerkers helpen je graag en geven tips en adviezen bij de aankoop van een jacuzzi. 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]