Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 17:00

Spinnen & spinnenwebben

Met Halloween draait het allemaal om griezelen en het laten schrikken van mensen. Waar zijn de meeste mensen nu echt bang voor, juist spinnen! Daarom mogen spinnen natuurlijk niet ontbreken tijdens Halloween. Bij De Boet vind je deze kriebelige beestjes om je vrienden en familie eens flink de stuipen op het lijf te jagen! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Halloween spinnen

Tijdens Halloween zijn spinnen onmisbaar. Die zwarte beestjes, met veel pootjes, enge ogen en dikke lijfjes zijn de echte bangmakers van dit feest. Met de nep spinnen van tuincentrum De Boet laat je iedereen flink schrikken en kan je ook leuk de huis mee decoreren. Verstop bijvoorbeeld een spin in het toilet, bij de deur of in een glas en laat zo iedereen flink schrikken. Bestel in onze webshop een set van 4 spinnen en maak jouw Halloweenfeest extra griezelig. 

Spinnen voor Halloween? | Kom naar Tuincenter De Boet | DeBoet.nl

Levensechte nep spinnen

Met de spinnen van tuincentrum De Boet maak je jouw feestlocatie helemaal af. Hang een nep spin in een spinnenweb en het is net echt! De nep spinnen van De Boet zijn bijna niet van echt te onderscheiden, dus niemand zal doorhebben dat deze spinnen nep zijn! Het is een simpele manier op jouw huis extra griezelig te maken en iedereen flink te laten schrikken. Griezelen met Halloween begint bij tuincentrum De Boet. Bekijk ons hele griezel assortiment en bestel vandaag nog! 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]