Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Spellen & vrije tijd

Ga ouderwets gezellig een spelletje doen met het hele gezin. Neem de tijd voor elkaar zonder afleiding van alle elektronica en maak eens samen een legpuzzel van 1000 stukjes! Bekijk hieronder de leukste spellen van tuincentrum De Boet!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 59 producten

Zin in een spelletje?

Organiseer gezellig voor vrienden en/of familie een spelletjesavond. Kom bij elkaar aan tafel, leg alle telefoons aan de kant en let the games begin! Er zijn verschillende soorten spelletjes voor jong en oud die je gezamenlijk kan spelen. Bij tuincentrum De Boet heb je een ruime keus en vind je altijd een spel dat bij jullie past! Zo heb je bij ons spellen geschikt voor alle leeftijden, enkel voor kinderen en enkel voor volwassenen. Iedereen kan meedoen! 

Puzzelen met tuincentrum De Boet

Uren gaan voorbij met een legpuzzel van tuincentrum De Boet. Verdiep je helemaal in de puzzel en vind de stukjes die bij elkaar passen. Maak de mooiste puzzels uit ons assortiment. Puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. In ons assortiment vind je onder andere de volgende puzzels:

  • een puzzel van Disney Mickey & Minnie;
  • een kerstmis puzzel;
  • Disney Cinderella puzzel;
  • een echte Donald Duck puzzel;

en nog veel meer die wachten om door jou compleet gemaakt te worden! Kom helemaal tot rust en focus je enkel en alleen op de puzzel. De tijd vliegt voorbij en je wordt uiteindelijk beloond met een mooie afbeelding van jouw puzzel. 

Spellen Kopen?

Koop de leukste spellen bij tuincentrum De Boet en geef eens een andere invulling aan je vrije tijd dan tv kijken of op je telefoon zitten. Bij ons vind je spellen van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bestel online en jouw spel wordt al binnen 4 werkdagen geleverd! Of kom  naar het tuincentrum en bekijk het complete aanbod. Speel gezellig samen met de leukste spellen van tuincentrum De Boet