Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstboomhuls & standaard

Met een standaard voor je kerstboom zorg je ervoor dat jouw kerstboom stevig staat. Maak de kerstboom vervolgens af met een prachtige kerstboom huls. Binnen ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan kerstboom standaarden en hulzen. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Voor iedere boom een kerstboomstandaard

Een standaard voor je kerstboom, ook wel een voet genoemd, is benodigd om jouw kerstboom recht te zetten. Uiteraard zijn er verschillende maten. Hoe groter de kerstboom, hoe groter de diameter van de stam is. Hou hiermee rekening bij het kopen van een kerstboomstandaard.

Het is uiteraard erg belangrijk dat jouw kerstboom recht en stabiel staat en blijft staan. Een kerstboomvoet helpt hierbij. Een kerstboomstandaard is een eenvoudige voet. Het is een vierpoot waar je jouw kerstboom in kan klemmen zodat deze stabiel en recht blijft staan. Om een kerstboomstandaard komt de huls. Met een kerstboom huls verbloem je de standaard en maak je het nog wat gezelliger. Binnen het assortiment van De Boet vind je verschillende hulzen. Van riet en rotan tot een jute zak. Je vindt het bij tuincentrum De Boet.

Voorkom ongelukken met een voet

Kinderen en huisdieren kunnen nog wel eens verantwoordelijk zijn voor een ongeluk met de kerstboom. Dat begrijpen wij maar al te goed met al die prachtige glanzende kerstballen en lichtjes. Een mooi versierde kerstboom heeft aantrekkingskracht. Om ongelukken te voorkomen en te zorgen dat jouw kerstboom de gehele periode stevig blijft staan, is er de kerstboomstandaard. Een kerstboom schroef je stevig vast met klemmen, maar er zijn ook voeten met een pin waar je de kerstboom als het ware op zet. Zo wordt de boom stevig vastgezet. 

Met een standaard van De Boet weet je zeker dat jouw kerstboom blijft staan.

Match je interieur met een huls

Een kerstboomhuls kan je goed matchen met je interieur. Er zijn namelijk een tal van varianten die de standaard verbloemen. Wat de laatste jaren steeds populairder wordt in het interieur is rotan. Dit jaar hebben we daarom ook een rotan kerstboom huls. Maar ook de populaire rieten hulzen vind je in ons online assortiment. Voor ieder interieur is er daarom wel een passende kerstboomhuls

Kerstboomstandaard en huls kopen bij De Boet

Ben je op zoek naar een standaard om jouw kerstboom recht en en stabiel te plaatsen. Dan ben je bij De Boet aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je daarnaast ook verschillende hulzen. Zo kun je binnen een mum van tijd aan de slag met je kerstboom. Een kerstboomstandaard en huls zijn herbruikbaar. Zo kan je deze ook volgend jaar weer gebruiken. 

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw kerstspullen in ons tuincentrum te bewonderen. Kom bij ons in Hoogwoud langs en bewonder onze kerstshow. Naast alles voor jouw kerstboom, vind je bij ons ook kerstverlichtingen, kunstkerstbomen en kersthuisjes