Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Onze showrooms

 

Van tuinmeubelshow tot kerstshow, De Boet heeft het allemaal!

In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie van onze producten voor in en om uw (t)huis! Dit zijn echter lang niet alle producten die u bij Tuincentrum De Boet kunt kopen. In onze winkel in Hoogwoud vindt u nog veel meer mooie producten.

Vanaf het voorjaar kunt u in onze showroom de tuinmeubel-show bezoeken. Een groot aanbod aan tuinmeubelen, parasols, barbecues, tuinkussens en toebehoren zijn hier sfeervol voor u opgesteld. Tijdens een bezoek aan onze tuinmeubelshow begint het zomergevoel direct te kriebelen!

Vanaf het najaar kunt u onze betoverende kerstshow bezoeken, gezelligheid en vermaak voor jong & oud. Onze kerstshow is ieder jaar weer een ware belevenis. U vindt er alles om uw huis en tuin in een warme kerstsfeer te brengen.

Op de bovenverdieping van onze winkel vindt u de showroom van onze interieur meubelen, stijlvol aangekleed met accesoires vindt u hier complete woon- en eetkamers in allerlei stijlen, een lampenhoek, een kussenhoek, een riethoek, een koopjeshoek en meer.

 

Loopt u de route door onze hele winkel dan komt u onder andere de volgende producten en afdelingen tegen:

Cadeau & sfeer artikelen, kamerplanten, dieren & dierenbenodigdheden, crea artikelen, gereedschap, potten & vazen, kachels & barbecues, vijvers & vissen, verlichting, zijdebloemen, buitenplanten, sierbestrating & beelden. Daarnaast heeft Tuincentrum De Boet nog een eigen bouwmarkt en kwekerij.

 

Kortom, een bezoek aan onze showroom en winkel in Hoogwoud is zeker de moeite waard. Een lekker hapje en drankje in ons tuincafé en u bent gezellig een dagje uit bij De Boet!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl