Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Onze showrooms

Van tuinmeubelshow tot kerstshow, De Boet heeft het allemaal!

In onze webshop vind je een uitgebreide selectie van onze producten voor in en om je (t)huis! Dit zijn echter lang niet alle producten die je bij Tuincentrum De Boet kunt kopen, in onze winkel in Hoogwoud vind je nog veel meer moois. 

We hebben alles uitgestald in onze mooie showrooms.

Vanaf het voorjaar kun je in onze showroom de tuinmeubel show bezoeken. Een groot aanbod aan tuinmeubelen, parasols, barbecues, tuinkussens en toebehoren zijn hier sfeervol voor jou opgesteld. Tijdens een bezoek aan onze tuinmeubelshow begint het zomergevoel direct te kriebelen!

Vanaf het najaar kun je onze betoverende kerstshow bezoeken, gezelligheid en vermaak voor jong & oud. Onze kerstshow is ieder jaar weer een ware belevenis, je vindt er alles om je huis en tuin in een warme kerstsfeer te brengen.

Op de bovenverdieping van onze winkel bevindt zich de showroom van onze interieur meubelen, stijlvol aangekleed met accessoires vind je hier complete woon- en eetkamers in allerlei stijlen, een lampenhoek, een kussenhoek, een riethoek, een koopjeshoek en meer.

Kortom, een bezoek aan onze showroom en winkel in Hoogwoud is zeker de moeite waard. Een lekker hapje en drankje in ons tuincafé en je bent gezellig een dagje uit bij De Boet!