Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Geniet in het Tuincafé

Even uitrusten, genieten van een kop koffie of thee, heerlijk lunchen… het kan allemaal in het Tuincafé van De Boet. Ga lekker zitten bij het knapperende haardvuur. Of kies een plekje bij de kabouterboom, waar de kinderen kunnen spelen. Het maakt niet uit, veel mag en niets moet bij De Boet. Er is plek voor iedereen. 

Wat staat er op het menu? Cappuccino, koffie verkeerd of ‘gewone’ koffie. Thee in lekkere smaakjes, warme en koude chocomelk, met of zonder slagroom. Verschillende soorten frisdrank. Koek en gebak. Warme en koude broodjes. Soep, ijs en nog veel meer. Lekker!

 

De Boet High Tea... Buitengewoon lekker!

Tevens kun je in het tuincafé genieten van een overheerlijke High Tea. Warm, koud zoet en hartig. Onze medewerkers weten er elke keer weer iets heerlijks van te maken. De high tea kan worden geserveerd op door de weekse dagen van januari tot en met september voor 12.00 of na 14.00 uur. De kosten bedragen € 14,95 per persoon en we vragen u minimaal 1 dag van te voren te reserveren. We ontvangen u graag!

Wanneer u met een groep langs wilt komen, is het aan te raden vooraf de mogelijkheden door te nemen met de collega's van het tuincafé. U kunt ons hiervoor en voor de high tea bereiken horeca@deboet.nl of 0226-352197

Ook voor een hapje en een drankje zit je goed bij De Boet. 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl