Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Zwembadaccessoires

Alles voor je zwembad vind je bij Tuincentrum De Boet, zowel online als in het tuincentrum ben je bij ons aan het juiste adres voor alles rondom zwembaden. Bekijk hieronder ons aanbod of kom langs in het tuincentrum. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 65 producten

Zwembad accessoires kopen?

Veel mensen genieten tijdens warme zomerdagen intens van verkoelend water. Daarvoor is het aanschaffen van een opblaaszwembad of misschien zelfs een opzetzwembad ideaal. Het is echter wel belangrijk om jouw zwembad van goed onderhoud te voorzien. Hierdoor blijft het zwembad heel en schoon en het water fris en helder. Tuincentrum De Boet verkoopt allerlei verschillende accessoires. Geniet nu meer dan ooit van jouw fantastische zwembad!

Uitéénlopend assortiment zwembadaccessoires

Bij Tuincentrum De Boet hebben wij alles in het assortiment voor jouw zwembad. Met de juiste accessoires geniet je nog meer en langer van jouw zwembad. Denk hierbij aan:

Onze Intex afdekzeilen

Om het water in jouw opzetzwembad mooi schoon en helder te houden is het erg raadzaam een afdekzeil aan te schaffen. Tuincentrum De Boet heeft een groot aantal afdekzeilen te koop. De Boet raadt vooral de Intex afdekzeilen aan. Intex afdekzeilen werken erg goed en gaan lang mee. Daarnaast zijn Intex solar afdekzeilen erg handig- deze houden niet alleen het zwemwater schoon, maar warmen het ook op. Zo garandeert Tuincentrum De Boet eindeloos zwemplezier, en dat allemaal in eigen tuin!

Zwembadtegels; de ultieme bescherming!

Wanneer je een zwembad aanlegt in jouw tuin of op jouw terras is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop je dat doet. Als de grond namelijk puntige stenen of scherpe randjes bevat, is de kans groot dat de bodem van jouw zwembad beschadigd raakt of zelfs lek gaat! Dat wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Om je van dit probleem af te helpen biedt Tuincentrum De Boet zogenaamde “zwembadtegels” aan. Deze leg je op de grond alvorens jouw zwembad erop te plaatsen, om ervoor te zorgen dat de bodem van het bad beschermd is en heel blijft.

Zwembadaccessoires voor lekker warm water

Loopt de zomer op zijn eind, maar ben je nog niet uitgekeken op jouw fantastische zwembad? Tuincentrum De Boet heeft de oplossing! Met een zonneboiler kun je het hele jaar door genieten van lekker warm zwemwater. Zoals je al aan de naam kan horen werkt deze op zonne-energie. Slangen, koppelingen en andere accessoires worden bijgeleverd en het systeem werkt beter dan de meeste traditionele systemen. Met een zonneboiler van De Boet kent jouw zomer geen einde!

Zwembad klaar voor de zomer

Maak je zwembad zomerklaar met de juiste accessoires. Dek je zwembad bijvoorbeeld af met een afdekzeil als je hier niet meer in gaat zitten. Zo houd je viezigheid buiten het zwembad en kan je de volgende dag weer lekker genieten van een schoon en fris zwembad. Of wat dacht je van een elektrische pomp? Op die manier is jouw opblaaszwembad binnen no-time opgepompt en kan je zomer beginnen!