Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 21:00

Kerstverlichting

Magische kerstverlichting

Maak het nog gezelliger tijdens de feestdagen met sfeervolle kerstverlichting voor in de boom, in de tuin en in huis! Bekijk de uitgebreide collectie kerstverlichting van De Boet!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kerstverlichting kopen?

Kerstverlichting kopen voor binnen en buiten doe je bij Tuincentrum De Boet. Wij hebben een groot assortiment aan kerstverlichting. Met kerstverlichting straal je warmte en gezelligheid uit in de donkere en koude dagen. Versier je huis met kerstverlichting in verschillende kleuren. Kies je voor LED-kerstverlichting of toch de gloeilampjes? Je vindt het allemaal in onze webshop of in ons tuincentrum. 

Kerstverlichting voor de kerstboom

Bij kerstverlichting denken we al snel aan verlichting voor de kerstboom. Kerstverlichting voor de kerstboom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een kerstboom is pas af met mooie kerstverlichting. Clusterverlichting wordt steeds vaker gekocht dan de traditionele kerstverlichting die wij kennen van vroeger. Met clusterverlichting heb je op een snoer meerdere lampjes dicht bij elkaar. Het handige van clusterverlichting is dat je het als een slinger in de boom hangt en dat zorgt voor een mooi lichteffect. De traditionele kerstverlichting kent iedereen! Deze kerstverlichting is geschikt voor in de kerstboom binnen of buiten, verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes. Voor een energie zuinige kerst, zijn er ook LED kerstlampjes.

Kerstverlichting kopen? | Tuincentrum De Boet | Bestel online | DeBoet.nl

Kerstverlichting voor buiten

Maak de donkere dagen lichter met sfeervolle kerstverlichting voor buiten. Bij De Boet heb je verschillende kerstlampjes voor een gezellige kerstsfeer! Een mooie verlichte tuin wil toch iedereen tijdens de feestdagen? Versier je schutting met een mooie lichtslag of decoreer de tuin met een lichtnet. Ook leuke staande of hangende lichtdecoraties zorgen voor een gezellige kerstsfeer in de tuin! Koop buitenverlichting kerst bij Tuincentrum De Boet veilig online of kom naar het tuincentrum! 

Kerstverlichting voor in huis

Maak ook je huis klaar voor de kerst met mooie verlichting voor binnen. Extra lampjes langs de wand, lampjes in een vaas op tafel of kerstverlichting aan de planten? Je kan het zo gek niet bedenken of kerstversiering hangt door het hele huis! Creëer oneindig veel nieuwe kerstsferen in en rondom je huis met de kerstverlichting van Tuincentrum De Boet. 

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]