Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

IJspegelverlichting

Zoals de naam het al zegt is ijspegelverlichting, verlichting dat op ijspegels lijkt. Ijspegelverlichting wordt veelal opgehangen gedurende kerst. Het is daarom ook echt een ideaal type kerstverlichting. Dit type kerstverlichting voor buiten zorgt voor een echt kerstgevoel, zelfs al je binnen bent. Ijspegelverlichting lijkt op vallende druppels langs het huis, schuur, hek, heg of balkon. Het maakt niet uit waar je de verlichting hangt, opvallen zal je zeker! Een van de voordelen van ijspegelverlichting is dat het koppelbaar is waardoor je nooit te kort komt om jouw gehele huis te versieren met onze prachtige ijspegelverlichting voor buiten. Onze ijspegelverlichting creëert een bijzonder kerstgevoel.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Waarom ijspegelverlichting? 

Ijspegelverlichting is de afgelopen jaren een echte hit geworden. Steeds meer mensen hangen met de kerst deze opvallende verlichting buiten aan hun dakrand. Je kan er ook bijna niet meer omheen, en waarom zou je? Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit, het is ook nog eens eenvoudig op te hangen! Je creëert in één klap een heerlijk kerstgevoel waar de buren jaloers op zullen zijn! 

Ijspegelverlichting is koppelbaar

Ijspegelverlichting is koppelbaar. Dit maakt het de meest ideale kerstverlichting voor buiten. Voor buiten kerstverlichting heb je vaak veel lengte nodig. Met ijspegelverlichting weet je zeker dat je geen lengte te kort komt. Onze ijspegelverlichting voor buiten hebben wij ook koppelbaar. Zo kan je gemakkelijk jouw hele straat verlichten. Of wil je jouw huis of schuur verlichten? Met koppelbare ijspegelverlichting voor buiten is het geen enkel probleem. 


Wij hebben ijspegelverlichting in verschillende lengtes. Wij bedoelen hiermee niet de lengte van een ijspegel maar de lengte van het snoer. Ben je op zoek naar een lang snoer of mis je nog dat ene stukje? Geen probleem, wij verkopen ijspegelverlichting in lengtes van 1 tot zelfs 5 meter. Met deze lengtes kan je al jouw objecten sfeervol versieren. Ben je op zoek naar een andere lengte en zie je deze niet in ons aanbod? Neem dan contact op en samen zorgen we voor een passende oplossing. 

Leuk ijspegelverlichting, maar hoe hang ik het op?

Je zal het vast wel eens hebben gezien bij de buren, in het centrum of misschien wel op je werk: ijspegelverlichting. Je vindt het zelf prachtig, maar durft er zelf niet aan te beginnen omdat je geen idee hebt hoe je het moet ophangen. Dat is vanaf nu geen probleem meer. Wij van Tuincentrum De Boet geven je graag tips voordat je aan de slag gaat met het ophangen van je verlichting:

  1. Zorg voor een goed stroompunt; zonder stroom geen verlichting.
  2. Bepaal waar je buitenverlichting komt te hangen.
  3. Meet hoeveel snoer je nodig hebt.
  4. Bepaal hoe je het snoer vast gaat maken; haakjes, zuignapjes, tiewraps etc. 
  5. Het ophangen kan beginnen!

Zodra je de voorbereiding hebt afgerond kan het echte werk beginnen en kun je de kerstverlichting buiten ophangen. Zorg ook hierbij dat je de juiste stappen volgt om goed te werk te gaan. Voor vragen over het ophangen van kerst buitenverlichting kan je altijd contact met ons opnemen.

Ijspegelverlichting kopen? | Tuincentrum De Boet | Deboet.nl

Ijspegelverlichting is waterdicht

Al onze ijspegelverlichting is waterdicht. Hierdoor weet je zeker dat jouw verlichting binnen- en buitenshuis het prachtig doet. Met onze verlichting versier je jouw tuin, huis of schuur prachtig. Twijfel je over buitenverlichting, controleer dan de IP-waarde van het product. De IP-waarde geeft aan hoe waterdicht de verlichting is. Heb je andere vragen over onze ijspegelverlichting? Neem dan contact op met onze specialisten. 

Naast dat onze ijspegelverlichting waterdicht is, is deze ook bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Tijdens hagel, sneeuw of sterke wind kun je gerust binnen blijven zitten. Onze verlichting gaat jarenlang mee. Ook tijdens zware weersomstandigheden.

IJspegelverlichting kopen

Wil je dit jaar echt opvallen met de kerst en complimenten krijgen van de hele buurt? Kies dan voor ijspegelverlichting verkrijgbaar bij Tuincentrum De Boet. Met ons aanbod ijspegelverlichting val je zeker op en wordt jouw huis een echte eye-catcher van de buurt! Kies welke lampjes je wilt en wat voor soort. Wil je bijvoorbeeld gele lampjes of witte, kleine of grote lampjes? Je vindt het allemaal in ons ijspegelverlichting assortiment. Bestel vandaag nog en jouw bestelling wordt bij jou thuis bezorgd! Uiteraard kun je ook altijd bij ons langskomen in de winkel voor het uitgebreide assortiment.