Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

IJspegelverlichting

Winterse ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting is de ideale kerstverlichting om buiten op te hangen. Hang ijspegelverlichting aan je dakrand, aan je gevel of hang het buiten in de boom! Het maakt niet uit waar je de verlichting hangt, opvallen zal je zeker! Bekijk ons aanbod ijspegelverlichting en bestel vandaag nog. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Waarom ijspegelverlichting? 

Ijspegelverlichting is de afgelopen jaren een echte hit geworden. Steeds meer mensen hangen met de kerst deze opvallende verlichting buiten aan hun dakrand. Je kan er ook bijna niet meer omheen, en waarom zou je? Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit, het is ook nog eens eenvoudig op te hangen! Je creëert in één klap een heerlijk kerstgevoel waar de buren jaloers op zullen zijn! 

Leuk ijspegelverlichting, maar hoe hang ik het op?

Je zal het vast weleens gezien hebben bij de buren, in het centrum of misschien wel op je werk: ijspegelverlichting. Je vindt het zelf prachtig, maar durft er zelf niet aan te beginnen omdat je geen idee hebt hoe je het moet ophangen. Dat is vanaf nu geen probleem meer. Wij van Tuincentrum De Boet geven je graag tips voordat je aan de slag gaat met het ophangen van je verlichting: 

  1. Zorg voor een goed stroompunt; zonder stroom geen verlichting.
  2. Bepaal waar je buitenverlichting komt te hangen.
  3. Meet hoeveel snoer je nodig hebt.
  4. Bepaal hoe je het snoer vast gaat maken; haakjes, zuignapjes, tiewraps etc. 
  5. Het ophangen kan beginnen!

Zodra je de voorbereiding hebt afgerond kan het echte werk beginnen en kun je de kerstverlichting buiten ophangen. Zorg ook hierbij dat je de juiste stappen volgt om goed te werk te gaan. Voor vragen over het ophangen van kerst buitenverlichting kan je altijd contact met ons opnemen. 

Ijspegelverlichting kopen? | Tuincentrum De Boet | Deboet.nl

IJspegelverlichting kopen

Wil je dit jaar echt opvallen met de kerst en complimenten krijgen van de hele buurt? Kies dan voor ijspegelverlichting verkrijgbaar bij Tuincentrum De Boet. Met ons aanbod ijspegelverlichting val je zeker op en wordt jouw huis een echte eye-cather van de buurt! Kies welke lampjes je wilt en wat voor soort. Wil je bijvoorbeeld gele lampjes of witte, kleine of grote lampjes? Je vindt het allemaal in ons ijspegelverlichting assortiment. Bestel vandaag nog en jouw bestelling wordt bij jou thuis bezorgd! Uiteraard kun je ook altijd bij ons langskomen in de winkel voor het uitgebreide assortiment.

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]