Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Kerstballen

Kerstballen zijn er allerlei verschillende kleuren, maten en materialen. Hang de kerstboom helemaal vol met mooie kerstballen of leg mooie gekleurde kerstballen bij elkaar in een schaal. Combineer grote en kleine, matte of glanzende kerstballen met elkaar. Laat je inspireren op onze Kerst-Kado-Show in Hoogwoud! Kom, kijk en geniet!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kerstballen kopen?

Een boom is natuurlijk niet compleet zonder prachtige kerstballen erin te hangen. Elk jaar kopen we massaal weer een kerstboom voor in huis of halen we de kunstkerstboom weer uit de verpakking en geven de boom een mooi plek in huis. Maar ook kerstballen zijn weleens aan vernieuwing toe. Misschien wil je dit jaar namelijk wel meer kleur in de boom en ga je voor rode, groene en blauwe ballen. Of wil je het juist iets rustiger dan de jaren daarvoor, kies dan eens voor witte kerstballen. Voor welke kleur je dit jaar ook gaat, je vindt de mooiste kerstballen bij tuincentrum De Boet. 

Kerstballen kopen bij tuincentrum De Boet | De Mooiste Kerstballen koop je bij Tuincentrum de Boet | DeBoet.nl

Soorten kerstballen 

Kerstballen zijn de meest voorkomende versiering die mensen in de boom hangen. Daarom heb je ook zoveel keus tussen verschillende kerstballen. Je kan kiezen voor plastic ballen of ballen van glas. Plastic ballen hebben als grootste voordeel dat deze bijna niet kapot gaan en dus heel handig zijn voor mensen met kleine kinderen of huisdieren. Elke kerst sneuvelt er wel een kerstbal, maar dat is met een plastic kerstbal verleden tijd. Je kan dus met een gerust hart blijven zitten als je kinderen of huisdieren langs de kerstboom rennen en een kerstbal uit de boom valt. Deze hang je namelijk gewoon weer terug in de boom. Glazen kerstballen hebben daarentegen als grootste voordeel dat deze er mooi uitzien. Glazen kerstballen schitteren als het ware in de boom en geven de kerstboom een stralende uitstraling. Het maakt niet uit wat voor kerstballen je koopt, zolang deze kerstballen maar bi jouw en de rest van de kerstversiering passen. 

Hou het simpel en kies een kerstballen set 

Wil je deze kerst eens geen last hebben van stress? Ga dan voor een makkelijke keuze en kies voor een kant en klare kerstballen set. De kerstballen sets zijn samengesteld door experts en zijn hierdoor precies op elkaar afgestemd. De kleur en materiaal passen perfect bij elkaar zodat je je hier niet druk over hoeft te maken. De kerstballen zitten veilig opgeborgen in een doos, waardoor deze handig zijn mee te nemen en na gebruik weer makkelijk opgeborgen kunnen worden. Je vindt bij ons niet alleen kerstballen, maar ook kerstverlichting, kunstkerstbomen, kerstdecoraties, kerstdorpen en nog veel meer. Kom gezellig langs en laat je inspireren! 

Kerstballen in verschillende kleuren | Tuincentrum De Boet

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]