Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Draadverlichting

Draadverlichting is buigzaam en daardoor uiterst geschikt om te gebruiken in de mooiste kerstdecoraties. Met draadverlichting creëer je eenvoudig en snel sfeer in en om het huis. Wij hebben een breed aanbod verlichting om jouw huis en tuin om te toveren. Bekijk onderstaand ons assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Waarom kiezen voor draadverlichting?

Met draadverlichting kan je alle kanten op. Het is erg buigzaam waardoor je de verlichte slang in allerlei bochten en vormen kan buigen. Ideaal voor als je een poort, struik of dakgoot gaat versieren. Draadverlichting maak je eenvoudig vast door middel van tie wrap of een touwtje. 

Led draadverlichting

Onze draadverlichting is uitsluitend led verlichting. Led verlichting heeft een aantal groot voordelen ten opzichte van de traditionele kerstverlichting:

  • Zo gaat led verlichting een stuk langer mee.
  • Geeft led draadverlichting meer licht.
  • En led verlichting gebruikt beduidend minder energie.

Led draadverlichting is wel wat duurder dan de traditionele kerstverlichting. Maar omdat led verlichting langer meegaat verdien je het in de jaren terug. 

Verschillende lengtes

Onze draadverlichting is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo kan je op basis van hetgeen wat je wilt versieren gemakkelijk de juiste lengte uitkiezen. Onze draadverlichting met led lampjes kan tot maar liefst 25 meter lang zijn. Uiteraard begrijpen wij maar al te goed dat niet iedereen zoveel meter verlichting nodig heeft. Daarom hebben wij ook verlichting van 5 of 10 meter. 

Draadverlichting kopen

Draadverlichting kopen doe je snel en eenvoudig online bij tuincentrum De Boet. Wij hebben een groot aanbod in al het denkbare kerstverlichting. Van lichtslangen en draadverlichting tot netverlichting. Je vind het online bij ons in de webshop of in hoogwoud. Al onze producten zijn voorradig en hierdoor kunnen wij snel leveren. Binnen 2-4 werkdagen ontvang jij jouw LED draadverlichting.  

Bezoek onze kerstshow

Wil je liever de producten in het echt zien? Bezoek dan onze kerstshow in Hoogwoud. Wij hebben een van de meest toonaangevende kerstshows van Nederland. Prachtige stijlkamers, een verlichtingsafdeling en een winters miniatuurdorp. Je vind het allemaal bij onze kerstshow.