Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Kapschuur

Kapschuur kopen voor in je tuin? Bij Tuincentrum De Boet vind je een groot aanbod aan mooie kapschuren die door de open kant een ruimtelijke toevoeging is aan je tuin. Bekijk ons aanbod aan kapschuren van verschillende afmetingen en bestel eenvoudig online de kapschuren bouwpakketten of kom langs in ons tuincentrum!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Wat is een kapschuur?

Het unieke aan een kapschuur is dat deze overkappingen een langere dakzijde heeft aan de achterkant dan aan de voorkant. Dit geeft de schuur een leuke en bewegelijke uitstraling waar je bijvoorbeeld tuinmeubelen kan toevoegen om een leuke zitplek te creëren. Een ander kenmerkende eigenschap aan een kapschuur is dat deze één of meerdere open zijdes heeft, waardoor het een ruimtelijk gevoel geeft aan de tuin. Daarom is een kapschuur ook een leuke toevoeging voor een tuinfeestje of als er gezellig visite langskomt tijdens de warmere dagen.

Mooie kapschuren van ijzersterk materiaal

Onze kapschuren worden gemaakt van het sterke materiaal douglashout. Dit houtachtig materiaal wordt veel gebruikt voor constructies, omdat het sterk en duurzaam materiaal is dat jarenlang mee zal gaan. Ten slotte zorgt het ervoor dat onze houten kapschuren een warme en gezellige uitstraling meegeeft aan de tuin!

Voordelen van een kapschuur in je tuin

Door een douglas kapschuur te kopen zorg je niet alleen voor een gezellige uitstraling in de tuin, maar geniet je onder andere ook van:

  • Bescherming tijdens neerslag: Zo kun je alsnog droog buiten zitten tijdens een warme regendag of liggen belangrijke spullen door. Bekijk hiervoor ook de overkappingen accessoires voor extra bescherming

  • Flexibiliteit afmetingen: Uit verschillende lengtes kun je een mooie kapschuur bestellen die goed aansluit met de grootte van de tuin

  • Veelzijdig: Een kapschuur kan bijvoorbeeld als opbergruimte, zitplek of als boeren kapschuur gediend worden

Door de kapschuur blijven de tuinmeubelen droog en kun je de buitenseizoenen in je tuin verlengen. Zo heeft een houten kapschuur meerdere doeleinden die een fijne toevoeging vormen aan je tuin!

Keuze uit diverse afmetingen

Iedere tuin verschilt in grootte en is er daarom ook verschil in de gewenste grootte van kapschuren of veranda’s per tuin. Daarom kun je bij Tuincentrum De Boet kapschuren bouwpakketten kopen van verschillende formaten.

Kleine kapschuren

Een kleine kapschuur voor in je tuin kan ideaal zijn om minder ruimte in te laten nemen door de schuur. Met een kleine kapschuur heb je voldoende ruimte over om lekker buiten te zitten in de zon en heb je een handige droge overkapping bij minder weer. 

Onze kapschuren in kleiner formaat komen in de volgende afmetingen:

  • 300 x 300 cm

  • 400 x 300 cm

  • 500 x 300 cm

Grote kapschuren

Heb je voldoende ruimte en behoefte aan een grote kapschuur? Bij ons vind je grote kapschuren in diverse formaten, waar je meer ruimte hebt om tuinartikelen als meubels of gereedschap bijvoorbeeld droog op te bergen. Ook zijn deze grote kapschuren leuk voor een gezellig feestje in de tuin. 

Onze grotere kapschuren zijn verkrijgbaar in afmetingen van 600 x 300 cm tot maar liefst 800 x 400 cm! Ontdek de verschillende afmetingen en bepaal welk formaat het beste in je tuin past.

Onderhouden van de kapschuur

Door de maanden en jaren heen zullen er mindere weersomstandigheden plaatsvinden die de kapschuur zal doorstaan. Ondanks dat een kapschuur gemaakt van douglashout ijzersterk is, is het aan te raden om deze goed te blijven onderhouden. Zeker als je het als boeren kapschuur gebruikt. Dan is de kans groter dat er sneller vuilplekken ontstaan. 

Het goed onderhouden van de houten kapschuur kun je doen door het regelmatig schoon te maken van vuil of stof met een zachte borstel en water. Met reinigingsmiddelen kan het probleem ontstaan dat het hout beschadigd raakt, daarom is water met een zachte borstel voldoende. 

Heb je meer vragen over het onderhoud van de kapschuur? Neem dan contact met één van onze specialisten op of kom gezellig langs in ons tuincentrum in Noord-Holland!

Kapschuur kopen bij Tuincentrum De Boet

Bij Tuincentrum De Boet is de gewenste kapschuur kopen eenvoudig te voltooien via onze website of in ons tuincentrum. Onze webshop staat boordevol keuzemogelijkheden als het gaat om overkappingen & veranda’s, die zowel qua uitstraling als functioneel een goede toevoeging is voor de tuin.

Je nieuwe kapschuur wordt snel en voordelig als doe-het-zelf bouwpakket bij je thuisbezorgd. Liever eerst ons assortiment in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook! De Boet verwelkomt je 7 dagen per week in ons mooie tuincentrum!