Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Wanddecoratie

De mooiste decoratie voor aan de muur vind je bij Tuincentrum De Boet. Bezoek onze showroom voor het complete aanbod of bekijk ons online assortiment.  

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 85 producten

Wanddecoratie kopen? 

Hang je hele muur vol leuke wanddecoraties van De Boet. Elke vierkante meter kan benut worden en opgemaakt worden met lijsten, schilderijen of posters. Met wanddecoratie breng je verandering aan in je interieur maar niet al te veel. Hang eens een leuke poster op achter de bank en je creëert een hele nieuwe look! Daarnaast kan je een 'saaie' muur eenvoudig aankleden met een leuk schilderij of wandkleed, zonder dat je hiervoor de hele muur moet schilderen. Bij De Boet volgen wij de laatste trends op het gebied van woon en sfeer artikelen, dus ook voor de mooiste wanddecoraties ben je bij De Boet aan het juiste adres! 

Wanddecoratie aan de muur? | Kom naar tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Wanddecoratie voor ieder interieur 

Voor elk interieur vind je in ons assortiment een passende wanddecoratie. Of je stijl nu klassiek, modern of industrieel is, je vindt altijd een passende decoratie voor aan de wand bij tuincentrum De Boet. Kies uit bekende merken als:

  • BePureHome;
  • Buitengewoon Boet;
  • By-Boo;
  • Urban Cotton.

Er is zoveel keus en zoveel mogelijkheden dat je gegarandeerd iets vindt wat geheel bij jou stijl en interieur past. Bekijk het aanbod in de webshop of breng een bezoek aan ons tuincentrum in Hoogwoud.