Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

Lengte (cm)

 - 
Wis selectie

Breedte (cm)

 - 
Wis selectie

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 226 producten

Opgeruimd staat netjes!

Kasten zijn perfect voor het opbergen van spullen en creëren zo meer leefruimte in je woning. Een georganiseerd huis begint bij een goede kast waarin je orde op zaken kunt stellen. Tuincentrum De Boet heeft verschillende soorten kasten waar al jouw spullen een thuis in vinden.

Dressoirs en vitrinekasten voor in de woonkamer

In de woonkamer kunnen het speelgoed, de spelletjes en andere spullen zich al snel opstapelen, waardoor er chaos ontstaat. Een goede opbergkast of praktisch dressoir zorgt ervoor dat alle spelletjes uit het zicht zijn wanneer er bezoekers komen. Een vitrinekast stelt je bovendien in staat je dure servies of kunstobjecten tentoon te stellen. Een mooie kast draagt dus niet alleen bij aan een opgeruimde en georganiseerde woonkamer, maar geeft je ook de mogelijkheid de ruimte een persoonlijke touch te geven. Andere kasten die in je woonkamer zeker niet zullen misstaan:

De mooiste kasten vind je bij Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Boekenkasten en opbergkasten

Overal in huis bieden kasten uitkomst. Zet bijvoorbeeld een grote boekenkast in de studeerkamer om al je boeken een nieuw thuis te geven. Of berg al je handdoeken en verzorgingsproducten in de badkamer op in een van de ladekasten die De Boet te bieden heeft. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waaronder bruin, wit en zwart. Of hang een wandrek aan de muur om hier nog wat extra spullen in kwijt te kunnen. Dankzij de eigentijdse uitstraling passen de kasten die je hier vindt in ieder huishouden, van landelijke tot moderne interieurs. 

Kasten en meubels van hoogwaardige merken

In het aanbod van tuincentrum De Boet vind je opbergkasten, vakkenkasten en dressoirs van stevige materialen, waaronder grenen en mangohout. Bovendien kan je met merken als BePureHome en Woood verzekerd zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons hele aanbod online of bezoek ons tuincentrum.