Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Verlichte figuren

Creëer een magische sfeer in de tuin met de mooiste verlichte figuren! Met een kerstfiguur steel je de show en wordt jouw tuin de eye-catcher van de buurt. Bij De Boet heb je volop keuze. Van een traditionele verlicht rendier, kerstman, LED bol of LED ster op tuinsteker. Ze zijn op zichzelf al leuk, maar een paar bij elkaar maakt het een stuk gezelliger. Je vindt het in ons assortiment of breng een bezoek aan onze prachtige kerstshow.  

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Lichtgevende kerstfiguren voor in de tuin

Rendieren, kerstman in zijn slee of een pinquin zijn iconische figuren geworden die je in elke straat ziet terugkomen. Ook een kerstboom als verlicht kerstfiguur of een sneeuwpop mogen niet ontbreken. Binnen ons assortiment vind je het allemaal. De kerstfiguren van De Boet:

  • Zijn uiteraard geschikt voor buitengebruik
  • Voorzien van LED verlichting. Ze zijn dus energiezuinig en gaan extra lang mee
  • Zijn klaar voor gebruik, je hoeft enkel de stekker in het stopcontact stoppen
  • Verkrijgbaar in vele maten, vormen en kleuren

Grote kerstfiguren voor buiten

Ben je op zoek naar grote verlichte kerstfiguren voor buiten? Dan ben je bij De Boet aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vind je grote figuren zoals een rendier of een kerstman met een slee. 

Zijn onze kerstfiguren geschikt voor buiten?

Ja zeker, onze verlichte kerstfiguren zijn geschikt voor buiten. Onze kerstverlichting is weerbestendig en kan je gerust in weer en wind buiten plaatsen. Zo kan je op koude dagen vanuit binnen genieten van jouw kerstfiguur. Leuk toch? 

Twijfel je toch? Dan kan je zelf de classificatie controleren. Classificatie met IP44 of hoger kan buiten worden gebruikt.

Kerstverlichting met timer 

Uiteraard wil je jouw kerstverlichting enkel zien branden wanneer het donker is en dat het uitgaat wanneer je gaat slapen. Dit regel je eenvoudig met een timer. Zo minimaliseer je het energieverbruik en geniet je van de verlichting enkel wanneer het beste tot zijn recht komt.  

Verlichte kerstfiguren kopen

Breng je tuin in kerstsferen met verlichte kerstfiguren. Naast verlichte kerstfiguren hebben wij nog veel meer kerstverlichting. Van cluster- en ijspegelverlichting tot kerstboomverlichting. Je vindt het bij tuincentrum De Boet. 

Wil je liever toch al onze kerstfiguren in het echt zien. Kom dan langs in Hoogwoud. Onze prachtige kerstshow is geopend. Naast onze kerstverlichting vind je bij ons ook kersthuisjes, kerstdecoratie en uiteraard kerstbomen