Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 208 producten

Parasol kopen?

Wil je graag een parasol kopen voor in jouw tuin, maar weet je niet precies welke? Dan ben je bij Tuincentrum De Boet aan het juiste adres. Wij hebben een mooi aanbod parasols, tegen de scherpste prijzen en van de beste kwaliteit. Onze parasols zijn geschikt voor elke tuin, ieder terras of balkon. Daarnaast dienen ze als stijlvol accessoire voor jouw tuin en geven ze die een relaxte, luxueuze en zorgeloze uitstraling. Plaats de parasol tactisch naast een mooie loungeset zodat heerlijk ontspannen geen verbrande huid tot gevolg heeft. Bescherm jezelf dus tegen de zon met een parasol.

Parasols & schaduwdoeken | Tuincentrum De Boet

De perfecte schaduwplek

Wij houden van de zomer, lekker genieten van de zon! Maar op zijn tijd is een beetje verkoeling in de schaduw ook erg fijn. Met een parasol of een schaduwdoek van Tuincentrum De Boet creëer je de perfecte schaduwplek! Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals:

Bevestig de parasol in de juiste parasolvoet. De grootte van de parasolvoet die je aanschaft hangt af van het formaat van jouw parasol. Een grote, zware parasol heeft een wat grotere parasolvoet nodig om te voorkomen dat hij omvalt. Vul de parasolvoet met zand, grind of water om de kans op omvallen verder te verkleinen. Tenslotte is het belangrijk om na te gaan of je de parasol graag wil verplaatsen. In dat geval is het slim om te kiezen voor een parasolvoetmodel met wieltjes, zodat je met gemak een fijne schaduwplek in jouw tuin kan creëren. Heb je vragen over het kiezen van de juiste parasolvoet? Vraag onze medewerkers om advies.

Bescherming en onderhoud van je parasol

Om de levensduur van de parasol te verlengen adviseren wij om een parasol goed te onderhouden. Laat de parasol zo min mogelijk buiten in de regen staan en bescherm de parasol met een speciale beschermhoes. Wanneer je de parasol niet gebruikt is het sowieso verstandig deze in te klappen. Vooral wind is een gevaarlijke factor voor parasols, dit kan namelijk veel schade aanrichten. Om de parasol schoon te houden kun je de beschermhoes over de ingeklapte parasol bevestigen. Let hierbij wel goed op dat de parasol droog is, anders heb je kans dat er schimmelplekken op het doek ontstaan. Is het parasoldoek toch vies geworden, dan kun je die reinigen met parasoldoekreiniger.

Parasols en schaduwdoeken bij Tuincentrum De Boet

Kom langs in onze showroom waar je parasols in het echt kan zien, of bestel direct jouw favoriete parasol online. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen. De parasols en schaduwdoeken die jij zoekt, vind je bij Tuincentrum De Boet!