Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Kerststallen & kerstgroepen

De traditionele kerststal brengt het kerstverhaal tot leven en mag niet ontbreken onder de kerstboom. De kerststal met alle kerstfiguren: Jezus in de kribbe, Maria, Jozef, schaapjes, een os en de 3 koningen maken het kerstverhaal compleet

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 155 producten

Kerststal kopen?

Je maakt kerst helemaal compleet met een prachtige, traditionele kerststal. Maak het helemaal compleet met figuren erin als Jezus, Maria, Jozef en de drie koningen of kies voor een losse kerststal of enkel alleen de figuren. Laat je kerststal nog meer opvallen met verlichting erin. 

Kerstfiguren in de kerststal

Kerstfiguren mogen eigenlijk niet ontbreken in de kerststal. Deze figuren brengen het kerstverhaal tot leven en zorgen voor een volledig beeld. Zo horen in de kerststal de figuren van: Jozef, Maria, Jezus in zijn kribbe, de dieren uit de stal en uiteraard de drie koningen. Je vindt de figuren en de volledige kerststal bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Kom eens langs en proef de kerstsfeer! 

Kerststallen & Figuren kopen? | Tuincentrum De Boet

Diverse soorten kerststallen

Een kerststal maak je zelf zo groot als je wilt. Je kan ervoor kiezen om een kleine stal neer te zetten met een paar figuren erin. Heb je veel ruimte in je woonkamer en wil je graag groots uitpakken dit jaar? Kies dan voor een grote kerststal en voeg hier zoveel figuren aan toe als je zelf wilt. In een kerststal hoort natuurlijk wel altijd de geboorte van het kindje Jezus, dus deze mag echt niet ontbreken in jouw kerststal. 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]