Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Kerststallen & kerstgroepen

De traditionele kerststal brengt het kerstverhaal tot leven en mag niet ontbreken onder de kerstboom. Wij hebben volop keuze uit de mooiste kerststallen. Ben je op zoek naar een kerststal met verlichting, een kleine of grote kerststal. Je vindt het allemaal in ons assortiment. Ook alle kerstfiguren voor in jouw stal vind je in onze website. Maak het kerstverhaal compleet met een kerststal van De Boet met alle kerstfiguren; Jezus in de kribbe, Maria, Jozef, schaapjes, een os en de 3 koningen. Een kerststal voor onder de kerstboom koop je gemakkelijk online bij Tuincentrum De Boet. Bekijk hieronder ons assortiment

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden


Kerstfiguren in de kerststal

Kerstfiguren mogen eigenlijk niet ontbreken in de kerststal. Deze figuren brengen het kerstverhaal tot leven en zorgen voor een volledig beeld. Zo horen in de kerststal de figuren van: Jozef, Maria, Jezus in zijn kribbe, de dieren uit de stal en uiteraard de drie koningen. Je vindt de figuren en de volledige kerststal bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Het is ook mogelijk om jouw stal in één keer te vullen met een kerstgroep. Bestel jouw kerststal beeldjes online, of kom eens langs en bezoek onze kerstshow in Hoogwoud!

Diverse soorten kerststallen

Een kerststal maak je zelf zo groot als je wilt. Je kan ervoor kiezen om een kleine stal neer te zetten met een paar figuren erin. Heb je veel ruimte in je woonkamer, een grote kerstboom en wil je graag groots uitpakken dit jaar? Kies dan voor een grote kerststal en voeg hier zoveel figuren aan toe als je zelf wilt. Heb je misschien een wat kleinere kerstboom en wil je toch een kerststal voor onder de boom. Dan vind je bij ons ook een kleinere kerststallen. Een kerststal is uiteraard niet compleet zonder het kindje Jezus in de kribbe. Alle kerstfiguren vind je daarom ook bij ons. Onze kerstfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Ons assortiment is erg uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om een complete kerststal te kopen. Ben je op zoek naar een kerststal met verlichting? Ook die vind je bij tuincentrum De Boet. Onze stallen zijn gemaakt van verschillende materialen. Naast kunststof vind je bij ons uiteraard ook een authentieke kerststal van hout.

Kerststallen & Figuren kopen? | Tuincentrum De Boet

Alles voor kerst

De meeste mensen vinden Kerstmis de gezelligste periode van het jaar en wordt er flink uitgepakt. Zowel binnen als buiten wordt alles in kerstsferen gebracht. Naast kerststallen, vind je daarom bij ons ook alle andere kerstbenodigdheden. Uiteraard vind je bij ons ook kunstkerstbomen met en zonder verlichting, kerstboom versiering en kerstverlichting. Met ons uitgebreide assortiment breng je jouw huis en omgeving in kerstsferen. Doe jouw kerstinkopen online of bezoek onze indrukwekkende kerstshow.

Kerststal kopen?

Je maakt kerst helemaal compleet met een prachtige, traditionele kerststal. Maak het helemaal compleet met figuren erin als Jezus, Maria, Jozef en de drie koningen of kies voor een losse kerststal of enkel alleen de figuren. Laat je kerststal nog meer opvallen met verlichting erin. 

Jouw kerststal koop je online bij tuincentrum De Boet. Bestel je jouw kerstdecoratie bij ons, dan geniet je van enkele voordelen. Zo hebben wij een uitgebreid én scherp geprijsd assortiment. Ook zorgen wij voor een snelle levering. Zo leveren wij al binnen 2 à 4 werkdagen. Wil je toch de producten in het echt zien? Dat begrijpen wij maar al te goed! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en onze indrukwekkend kerstshow start dit jaar op 14 oktober.