Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

Buitenkeuken

Ga lekker buiten koken op je eigen buitenkeuken! Koken wordt op deze manier een stuk leuker!
Barbecues zijn seizoensartikelen, ze zijn in de webshop verkrijgbaar in het vroege voorjaar. We hebben in onze winkel wel het hele jaar een assortiment barbecues voor je staan.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Buitenkeuken kopen? 

Tijdens warme dagen is koken in een warme keuken niet een leuke bezigheid. Gelukkig is hier een mooie oplossing voor: de buitenkeuken! Een buitenkeuken is ideaal voor het bereiden van alle gerechten die je normaal ook in de keuken maakt. Denk hierbij aan grillen, bakken, braden of opwarmen. Koken wordt zo een stuk leuker en in sommige gevallen zelfs leuker! Je koopt een buitenkeuken bij tuincentrum De Boet online of in het tuincentrum. Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogwoud, Hoorn of Amsterdam? Kom dan naar het tuincentrum en koop een buitenkeuken. 

Koken op een buitenkeuken | Buitenkeuken kopen bij tuincentrum De Boet

Ga lekker buiten koken

Koken is voor veel mensen in de zomer toch een kleine opgave. Wat moet er gegeten worden, welke gerechten kosten niet veel tijd en zijn ook lekker koud te eten? Bovendien is koken met warm weer ook niet echt lekker. Je gaat het liefst lekker buiten koken! Dit kan met een buitenkeuken verkrijgbaar bij tuincentrum De Boet. Met een buitenkeuken ben je heerlijk in de buitenlucht aan het koken en kan je je begeven tussen familie en vrienden. Je staat niet afgezonderd in de keuken, maar kan gezellig mee kletsen terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt. Koken voor een kleine groep of een grote groep het maakt allemaal niet meer uit. Bekijk ook onze andere barbecues in de webshop en bestel online. 

Barbecues online kopen 

Ben je op zoek naar een goede barbecue tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij tuincentrum De Boet aan het juiste adres. In ons assortiment vind je barbecues van de beste merken. Zo vind je bij ons barbecues van:

Bekijk het hele aanbod in de webshop of kom langs in het tuincentrum. Onze medewerkers helpen je graag. 

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]