Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Buitenkeukens

Ga lekker buiten koken op je eigen buitenkeuken! Koken wordt op deze manier een stuk leuker!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Buitenkeuken kopen? 

Tijdens warme dagen is koken in een warme keuken niet een leuke bezigheid. Gelukkig is hier een mooie oplossing voor: de buitenkeuken! Een buitenkeuken is ideaal voor het bereiden van alle gerechten die je normaal ook in de keuken maakt. Denk hierbij aan grillen, bakken, braden of opwarmen. Koken wordt zo een stuk leuker en in sommige gevallen zelfs makkelijker! Je koopt een buitenkeuken bij Tuincentrum De Boet online of in het onze winkel. Ben je woonachtig in de omgeving van Hoogwoud, Hoorn of Amsterdam? Kom dan naar het tuincentrum en koop een buitenkeuken. 

Tuincentrum De Boet | Buitenkeukens

Barbecues online kopen

Ben je op zoek naar een goede barbecue tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Tuincentrum De Boet aan het juiste adres. In ons assortiment vind je barbecues van de beste merken. Zo vind je bij ons barbecues van:

Heerlijk buiten koken 

Koken is voor veel mensen in de zomer toch een kleine opgave. Wat moet er gegeten worden, welke gerechten kosten niet veel tijd en zijn ook lekker koud te eten? Bovendien is koken met warm weer ook niet echt lekker. Je gaat het liefst lekker buiten koken! Dit kan met een buitenkeuken verkrijgbaar bij Tuincentrum De Boet. Met een buitenkeuken ben je heerlijk in de buitenlucht aan het koken en kan je je begeven tussen familie en vrienden. Je staat niet afgezonderd in de keuken, maar kan gezellig mee kletsen terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt. Koken voor een kleine groep of een grote groep het maakt allemaal niet meer uit. Bekijk onze keuzehulp bij het kiezen van de juiste barbecue.

Boretti buitenkeuken

Al jaren staat het Italiaanse merk Boretti bekend vanwege hun fornuizen en andere keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Sinds ze kortgeleden zijn begonnen met het produceren van prachtige buitenkeukens is hun bekendheid en prestige alleen maar gestegen. Geniet van het koken op prachtige zomeravonden en de gezelligheid en huiselijke sfeer die een Boretti buitenkeuken biedt. Maak jouw Boretti buitenkeuken compleet met fijne accessoires zoals een draaispit, een handige opbergkast en zelfs een koelkast zodat jouw ingrediënten vers blijven. Boretti buitenkeukens staan bekend om hun moderne maar toch klassieke uitstraling.

Buitenkeuken van Tuincentrum De Boet

Bekijk het aanbod in de webshop of kom langs in het tuincentrum om het volledige aanbod producten in het echt te zien. Heb je vragen of wil je de mening van een expert horen? Onze medewerkers helpen je graag. Bij Tuincentrum De Boet vind je de ideale buitenkeuken!