Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Rookovens

Wil je vlees met een typische 'rook-smaak'? Dan is een rookoven helemaal iets voor jou! Rookovens zijn er in verschillende maten, vormen en modellen. Bekijk ons aanbod rookovens in het tuincentrum of bestel deze online. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Rookoven kopen?

Rookovens zijn tegenwoordig heel erg populair door de unieke smaak die aan het vlees wordt toegevoegd. Deze smaak komt te danken door de rook die uit de oven komt. Doordat het vlees als het ware opgesloten zit in een over, omdat hier een deksel overheen gaat krijgt het vlees een unieke rook-smaak. In een rookoven aan houtsnippers en deze verbranden op een bepaalde temperatuur. De rook die hiervan afkomt wordt opgevangen en opgenomen door hetgeen wat in de oven ligt. Een rookoven koop je bij tuincentrum De Boet in Hoogwoud. 

Authentieke smaak

Wil je eens iets anders proberen of wil je vrienden en familie eens verrassen met iets nieuws? Dan is een maaltijd bereid met een rookoven een echte aanrader. Door de authentieke smaak die van dit type barbecue komt, bereid je een ware delicatesse voor je gasten. Ga heerlijk buiten genieten van een lekker drankje en een heerlijke maaltijd bereid in jouw eigen rookoven. Bestel nu een rookoven online en krijg deze al binnen 4 werkdagen thuis bezorgd. Of kom langs in het tuincentrum en bekijk ons aanbod. 

Een rookoven kopen? | Tuincentrum De Boet

Bekijk het aanbod barbecues