Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Losse kunstbloemen

 

Stel een eigen kunstboeket samen met losse kunstbloemen. In ons assortiment vind je talloze soorten kunstbloemen in verschillende maten en kleuren van de hoogste kwaliteit. Kies zelf met welke soorten en kleuren je een boeket wilt maken of een vaas wilt vullen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Hoogte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 196 producten

Ontdek ons aanbod 

Ons aanbod losse kunstbloemen bestaat uit allerlei soorten en maten. Met meer dan 50 verschillende soorten bloemen als losse takken stel je gegarandeerd een prachtig boeket samen dat niet zal vergaan. 

Met ons assortiment losse bloemen kan je eindeloos variëren. Niet alleen in kleuren en hoogtes maar ook in verschillende soorten. Nagenoeg alle denkbare soorten bloemen vind je bij ons in de vorm van kunst. Denk hierbij aan kunstrozen, dahlia's of hortensia’s. Combineer daarnaast bloemen met prachtige kunst pampasgras takken en je krijgt een prachtig en uniek boeket.

Voordelen van kunstbloemen

Kunstbloemen kennen talloze voordelen ten opzichte van ‘echte’ bloemen. Kunstbloemen zullen niet verwelken en zullen jaren meegaan. In tegenstelling tot echte bloemen die maar 1-3 weken zullen staan. Dit maakt kunstbloemen een duurzamer alternatief. Ook bieden kunstbloemen de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Wil je een nieuw boeket maken, dan kan je eenvoudig nieuwe takken aan jouw boeket toevoegen.Je zult hierdoor jaren plezier hebben van een eigen samengesteld kunstboeket

Naast duurzaamheid heb je bij kunstbloemen ook geen last van plantenallergie en zijn ze huisdier- en kindvriendelijk. Daarbij hoef je de kunstbloemen niet te verzorgen, dus dat scheelt de stengels afknippen en water geven. Tot slot hebben kunstbloemen geen zonlicht nodig, daardoor krijgen ze de kans om ook de donkere plekjes in huis op te fleuren. Kortom, talloze redenen om over te gaan op kunstbloemen. We hebben nogmaals de voordelen voor je opgesomd:

  • Duurzaam

  • Eindeloos combineren

  • Nauwelijks onderhoud nodig

  • Nooit meer een verwelkte bloem of vies water in uw vaas

  • Jarenlang plezier

  • Kunnen ook op plekjes met weinig zonlicht staan

  • Geen last van plantenallergie

  • Huisdier- en kindvriendelijk

Je eigen kunstboeket samenstellen

Door zelf losse kunstbloemen aan te schaffen, kan je zelf een boeket samenstellen.Maar hoe stel je een eigen boeket samen met losse kunstbloemen? We hebben de stappen hieronder voor je toegelicht.

Kiezen van soort boeket en kleuren (H3)

Allereerst moet er worden bepaald welk soort boeket je wilt maken en welke kleuren daarbij passen. Kies daarom voor kleuren die bij het interieur passen. Probeer kleuren te gebruiken die met elkaar in contrast staan, zoals donkere en lichte kleuren, warme en koude kleuren en complementaire kleuren. 

Kiezen van soorten kunstbloemen (H3)

Kies verschillende losse kunstbloemen om tot een zo’n uniek mogelijk boeket te komen. Probeer naast losse kunstbloemen ook bijvoorbeeld kunsttakken en kunst pampas gras in het boeket te laten terugkeren. Zo wordt jouw boeket nog veelzijdiger. 

Kies een geschikte pot of vaas (H3)

Bij een prachtig boeket hoort natuurlijk een mooie pot of vaas. Kies op basis van de hoogte van het boeket een mooie vaas. Ook hiervoor ben je bij De Boet aan het juiste adres.

Onderhoud van losse kunstbloemen 

Kunstbloemen hebben zeer weinig onderhoud nodig. Wel raden wij het aan om de bloemen regelmatig af te stoffen. Stof is namelijk een van de grootste vijanden van kunstbloemen. Stof doet de echtheid van losse kunstbloemen teniet. Stof verwijder je eenvoudig met een stoffer. Ook kan je de bloemen afnemen met een sopje of zet ze buiten in de wind. De wind zal al het stof meenemen.

Koop de mooiste losse kunstbloemen bij Boet! 

Wil je een prachtig boeket kunstbloemen maken, of wil je een huidig boeket verrijken met andere kleuren en soorten? Dan zijn onze losse kunstbloemen iets voor jou. Met onze losse kunstbloemen fleur je interieur op. Ons assortiment bestaat uit vele soorten in verschillende maten en kleuren. 

Bestel je jouw losse kunstbloemen bij De Boet, dan geniet je ook van onze voordelen. Zo leveren wij binnen 2-4 werkdagen jouw bestelling bij jou thuis af en geniet je altijd van scherpe prijzen. Wil je de kunstbloemen liever in het echt zien voor de look-and-feel? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud. Wij zijn 7 dagen per week open. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van een passend advies en helpen je graag bij het schikken van een mooi boeket.