Aangepaste leveringstijden, zie FAQ voor meer informatie

Vandaag geopend van 09:00 - 18:00

De Boet klantkaart: leuk, handig en helemaal Boet!

Wat kun je allemaal met de Boet-Klant-Kaart:

  • Je spaart punten die je op verschillende manieren kunt besteden! Elke euro levert 1 punt op en voor aankopen uit het Hubo assortiment ontvang je 5 punten per euro. Je ontvangt geen punten op acties en aanbiedingen.
  • Je kunt betalen met de gespaarde punten. 1 punt is 1 cent. Leuker is het om de punten in te zetten voor de speciale aanbiedingen die we voor onze Boet-Klant-Kaart houders in petto hebben. De gespaarde punt zal dan meer waarde hebben dan de genoemde 1 cent.
  • Je ontvangt regelmatig, maar maximaal 20 keer per jaar, een nieuwsbrief en bent daardoor als eerste op de hoogte van al het nieuws! Afmelden voor deze nieuwsbrief is mogelijk alleen kun je dan niet optimaal profiteren omdat je niet op de hoogte bent van de acties.
  • Handig! Al je kassabonnen worden bewaard in je eigen Boet-account. (Let op: wel even de bon printen als je voor garantie of ruilen met een product terugkomt)

 

Let op: profiteren en sparen kan alleen met een klant-kaart die is geregistreerd

Heb je vragen, advies nodig of heb je suggesties, neem dan gerust contact met ons op! Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord. Voor vragen over de klantkaart kun je mailen met [email protected].

Haal je pas bij je eerstvolgende bezoek aan de Boet op bij de kassa. Activeer thuis je pas door deze te registreren en profiteer!

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
[email protected]