• Op hete kolen

    voor iedereen een bbq

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00

Laten we buiten eten en de zomer proeven!

Nodig vrienden uit, haal mals vlees, verse vis en heerlijke groentes in huis en maak van barbecueën een feestje!

 

  • Er gaat niets boven de geur van een barbecue
  • Officiële dealer van o.a. Weber & Green Egg
  • Bezoek onze showroom en laat u inspireren!

 

Bakken, grillen en koken als een echte masterchef

Groenten, vis of vlees bereiden? Maak gebruik van deze handige barbecue accessoires

Deskundig advies en de beste top merken

Bij Tuincentrum De Boet bent u aan het juiste adres voor deskundig advies over barbecues en toebehoren. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste barbecue of een mooie accessoire. Op onze website kunt u ook veel tips en adviezen over barbecues vinden. Sommige barbecues en accessoires kunt u ook via onze webshop bestellen.  

In onze showroom in Hoogwoud vindt u een prachtige afdeling met barbecues van top merken zoals Weber, Cobb, The Bastard en Big Green Egg. Zoekt u een receptenboek of een mooie BBQ accessoire? Dan zult u bij De Boet ook zeker slagen. Kom snel eens langs in onze winkel om het assortiment te bekijken en laat u inspireren! 

Wist u dat u bij De Boet een aantal keer per jaar terecht kunt voor BBQ demodagen? U kunt dan kijken naar barbecue demonstraties, nuttige tips opdoen en natuurlijk lekker proeven.

 

Barbecue kopen?

Het kopen van een barbecue is vaak een lastige aankoop, want welke barbecue past bij u? Er zijn veel verschillende soorten en maten barbecues met elk hun voor- en nadelen. Barbecues zijn er in vier verschillende uitvoeringen: Gasbarbecue, houtskoolbarbecue, elektrische barbecue en buitenkeukens. Bedenk van te voren goed na over waar u graag wilt barbecueën. Wilt u de BBQ graag meenemen op vakantie of naar het park, dan kunt kiezen voor een compacte barbecue. Houd u niet van schoonmaken? Dan kunt u beter een gas- of elektrische barbecue kiezen.

 

Houtskoolbarbecue

Een voordeel van een houtskoolbarbecue is dat hij iets voordeliger is dan een gas- of elektrische barbecue. Bij een houtskoolbarbecue beleeft u echt het ultieme barbecuegevoel. Hete kolen, vlammen en een lekkere barbecue geur. Een houtskoolbarbecue kun u gemakkelijk meenemen en gebruiken waar u maar wilt. Een nadeel van deze barbecues zijn het lange wachten voordat de kolen of briketten warm genoeg zijn en het schoonmaken van het rooster kost veel tijd.

 

Hulp nodig?
Neem contact op:

Tuincentrum De Boet
Oosterboekelweg 2a
1718 LN Hoogwoud

T: 0226 35 21 97
F: 0226 35 20 62
webshop@deboet.nl