Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Veranda's

Wil jij je buitenruimte verlengen met een veranda? Bij Tuincentrum De Boet vind je prachtige overkappingen & veranda’s van diverse materialen en in verschillende formaten. Bekijk ons aanbod aan veranda’s en verleng je buitenruimte met de gewenste veranda in jouw tuin!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 29 producten

De ideale veranda voor jouw tuin!

Met een veranda verleng jij de buitenruimte, waar je het hele jaar door kunt genieten van de buitenlucht. Door de diverse keuze in het materiaal dat de veranda van is gemaakt en het formaat dat de veranda zal hebben, kunnen deze mooie tuinoverkappingen prachtig aansluiten aan iedere tuin. 

De voordelen van een veranda in je tuin

Naast dat je ervoor zorgt dat de buitenruimte extra wordt verlengd met het plaatsen van een veranda in je tuin, geniet je van nog veel meer andere voordelen bij het kopen van de overkapping: 

  • Droog buiten zitten: Door de overkapping kun je het hele jaar door droog buiten zitten, zo kun je ook op de warme regendagen lekker buiten ontspannen

  • Gezellige uitstraling: Onze veranda’s geven jouw tuin een extra gezellige uitstraling mee met een plek waar je gezellig met wat vrienden en familie kunt kletsen of een spelletje doen

  • Veelzijdig: Naast leuke tuinmeubelen te plaatsen op de veranda, kun je het ook voor andere doeleinden gebruiken. Zoals je hobby uitoefenen of lekker samen dineren

Zo heb je door een veranda te kopen in jouw tuin niet alleen een functionele aanwinst erbij waar je het gehele jaar kunt ontspannen, het is ook een esthetische toevoeging aan je tuin!

De veranda op de juiste plek plaatsen

Een veranda kun je op meerdere plekken in de tuin plaatsen.. Zo heb je de keuze om de veranda te zien als een tuinoverkapping, die je bijvoorbeeld achterin de tuin zet. Zo heb je een leuke zitplek achterin de tuin waar je vele uren op de dag kunt spenderen. Sommige kiezen er juist voor om de veranda aan het huis te plaatsen, zodat je de buitenruimte daadwerkelijk verlengt.

Voor welk materiaal ga jij?

Onze veranda’s kun je in drie verschillende materialen kopen. Deze materialen verschillen van eigenschappen en kenmerken, maar zijn van topkwaliteit en zorgen voor betrouwbaarheid bij de stevigheid van de veranda. Zo kun je kiezen uit een veranda gemaakt van aluminium, douglashout en vurenhout.

Aluminium

Kies je voor een aluminium veranda, dan kies je voor een overkapping met een moderne en luxe uitstraling. De prachtige veranda’s van dit materiaal zijn zeer onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat deze gemakkelijk schoon te maken is en nauwelijks roest of schimmelt. Dit maakt het dan ook een zeer populaire materiaalkeuze voor een veranda. 

Douglashout

Van douglashout hebben we meerdere soorten overkappingen verkrijgbaar: veranda’s en kapschuren. Dit materiaal is ijzersterk, waardoor je veranda jarenlang (10-15 jaar) mee kan gaan.

Daarnaast geeft een douglas veranda een gezellige en warme sfeer mee in de tuin. Echter heeft dit materiaal meer onderhoud nodig dan aluminium, maar dat is het zeker waard!

Vurenhout

Deze houten veranda is gemaakt van het hout van de fijnspar. Dit veel gebruikte hout voor veranda’s is relatief goedkoper dan de andere twee materialen en geeft, net als douglashout, jouw tuin een extra warme en gezellige uitstraling mee. 

Kies het juiste formaat veranda

Het kiezen van het juiste formaat veranda is van belang om deze naadloos aan te laten sluiten met jouw tuin. hierbij is het belangrijk om van te voren rekening te houden met hoe groot de tuin is, hoe groot je de overkapping wilt hebben en wat de doeleinden zijn voor het gebruik van de veranda. Heb je een grote tuin en wil je meer visite laten langskomen? Dan is een veranda van bijvoorbeeld 700x750 een goede keuze. 

Wij hebben ook veranda’s voor degene die juist een knussere buitenruimte wil creëren. Zo kun je kiezen uit afmetingen van 250x300 cm tot 750x800 cm.  Bekijk en meet wat voor jouw tuin het meest gewenste formaat veranda is. Heb je hierbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met onze specialisten op!

Veranda laten uitbreiden

Je kunt je gloednieuwe veranda verder uitbreiden met onze accessoires overkappingen. Zo kun je de veranda je eigen maken door een scherm aan de zijden toe te voegen of bijvoorbeeld een gordijn voor de zon of juist het licht buiten te laten. Ontdek de mogelijkheden op onze website!

Tips voor de juiste onderhoud van de veranda

Hoewel onze veranda’s gemaakt zijn van topkwaliteit materiaal, is het verstandig om deze alsnog te onderhouden en daarmee de levensduur verder te verlengen. Denk bijvoorbeeld aan dat er bij slecht weer sneller vuil en stof op de veranda kan komen, dan is het goed om deze regelmatig schoon te maken. Een aluminium veranda is gemakkelijker schoon te maken dan een houten, maar voor beide is het aan te raden om alleen water en een zachte borstel schoon te maken. Hiermee voorkom je beschadigingen aan de veranda en behoudt het zijn mooie uitstraling.

Veranda kopen bij Tuincentrum De Boet

Breid je buitenleefruimte uit met een mooie veranda in de tuin! Ontdek bij Tuincentrum De Boet meer dan 15 showmodellen veranda's en overkappingen in allerlei variaties en afmetingen. Bij ons profiteer je van:

  • Het hele jaar door buitenleven

  • Stijlvolle houten veranda's en kapschuren in verschillende formaten

  • Breng een bezoek aan onze winkel voor het volledige assortiment en deskundig advies

Advies nodig voor het kopen van de veranda? Neem gerust telefonisch of via de mail contact op of kom langs in ons tuincentrum waar onze specialisten voor je klaar staan om te adviseren!