Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Tuinslangen

Geef je planten water met een van de vele tuinslangen van Tuincentrum De Boet. Een tuinslang is een ideaal instrument om jouw planten in de tuin water geven, maar ook als je ramen, auto of fiets gaat schoonmaken kan je er een tuinslang bij pakken. Binnen ons assortiment vind je tuinslangen van verschillende topmerken. Bekijk hieronder ons assortiment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Geef je planten water met de tuinslangen van De Boet

In de zomer hebben je tuinplanten elke dag water nodig. Ben je het zat om meerdere keren jouw gieter te vullen of is je huidige tuinslang toe aan vervanging? Bestel dan een tuinslang bij tuincentrum De Boet. Met een tuinslang loop je eenvoudig door de tuin heen om alle planten water te geven. Heb je een grote tuin? Dan kan je kiezen voor een extra lange tuinslang van 50 meter. Besproei je tuin met een handige sproeikop met verschillende standen. Zo voorkom je schade bij jouw planten met een zachte sproeistand en kan je ook het vuil van de straat afspuiten. De keuze is reuze in ons assortiment. Naast tuinslangen vind je bij ons nog vele andere manieren om jouw tuin te bewateren. Bekijk hier al onze tuinbewatering producten.

Tuinslang met slangenwagen

Je kan ervoor kiezen om je tuinslang aan de muur op te hangen, maar er zijn ook andere manieren om een tuinslang op te bergen. Één manier is een slangenwagen. Met een slangenwagen kan je gemakkelijk een tuinslang oprollen en deze opbergen doordat je deze kan verrijden. Een andere voordeel van een slangenwagen is dat je met het oprollen van de slang al het overige water als het ware uit de slang draait. Je vindt bij ons verschillende maten wagens voor je tuinslang. De maten variëren van S t/m L, afhankelijk van de lengte van de slang. 

Tuinslang met haspel

Een andere optie om een tuinslang op te bergen is door middel van een haspel. Je kan hierbij kiezen uit twee verschillende haspels: een haspel voor aan de muur of één die niet bevestigt hoeft te worden. Een haspel voor aan de muur, ook wel een wandslanghouder genoemd, is een slangenhouder waarmee je gemakkelijk de slang kan oprollen. Maar je kan ook kiezen voor een haspel die niet aan muur moet worden bevestigd. Deze haspel kan je inclusief slang vrij verplaatsen en zo kan je overal je tuinslang aansluiten en gemakkelijk oprollen. Ideaal voor als je een wateraansluiting in zowel de voor als achtertuin hebt. 

Tuinslang in verschillende lengtes

Je kan bij ons kiezen uit verschillende lengtes. De lengtes variëren van 15 tot 50 meter. Afhankelijk van de grootte van je tuin kan je kiezen voor een passend formaat. Kom je erachter dat je tuinslang toch iets te kort is? Dan kan je ervoor kiezen om een extra slang te kopen en beide tuinslangen te koppelen met een connector. Let daarbij wel op dat de diameter van de slang overeenkomt. De diameters kunnen namelijk verschillen. Bij ons vind je diameters van 13 mm tot 19 mm. 

Vele tuinslang accessoires

Bij een tuinslang horen uiteraard verschillende accessoires. Zo zijn er vele verschillende aansluitingen mogelijk. Zo kunnen er vele verschillende tuinspuiten en sproeiers worden aangesloten. Binnen ons assortiment vind je uiteraard al deze tuinspuiten en sproeiers. Zo vind je bij ons cirkelsproeiers, zwenksproeiers, spuitpistolen en broezen. Alle benodigdheden om je tuin water te geven of om iets schoon te spuiten vind je bij De Boet.

Tuinslang kopen

Een tuinslang kopen doe je snel en gemakkelijk bij Tuincentrum De Boet. Het bestellen doe je eenvoudig online in onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2-4 werkdagen bij jou thuis. Kies je ervoor om je bestelling op te halen bij ons in het magazijn in Hoogwoud? Dat kan tot 16.30, wij zullen je vooraf laten weten wanneer de bestelling klaar staat. 
Wil je toch liever de producten in het echt zien. Dan kan je altijd ons tuincentrum in Hoogwoud bezoeken. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Naast tuinslangen vind je bij ons nog vele andere producten om jouw tuin water te geven. Wat dacht je van een regenton? Zo kan je regenwater opvangen en gebruiken om de planten water te geven.