Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Kersthangers

Kersthangers zijn een prachtige toevoeging aan iedere kerstboom. Met de juiste hangers maak jij je boom heel persoonlijk en uniek. Tuincentrum De Boet biedt een ruim assortiment aan hangers die in jouw boom zeker zullen stralen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kies je eigen kerststijl

Om erachter te komen wat voor kersthangers jij in je boom wilt hangen, is het allereerst belangrijk om te weten welke kerststijl bij jou past. Je hebt de keuze uit verschillende soorten stijlen. Een paar voorbeelden:

  • winter wonderland;
  • romantische kerststijl;
  • traditionele Kerst;
  • knus & landelijk.

Bij iedere stijl horen andere kerstdecoraties. Hang bijvoorbeeld kleine ijsbeertjes en sneeuwvlokjes als hangers in je winters witte boom. Of ga voor traditioneel rode en groene hangers om het warme kerstgevoel in huis te halen. Zachtroze en zilveren ornamenten doen het goed in een romantische kerststijl. Wil je dat jouw kerstboom een landelijk, knus gevoel uitstraalt? Kies er dan voor om dennenappels en houten versieringen in je boom te hangen.

Kersthangers die bij jou passen

Misschien vind je het lastig om kersthangers te vinden die bij jou passen. Waar begin je? Als je eenmaal een kerststijl hebt gekozen, is het tijd om kersthangers uit te zoeken. Durf verschillende kleuren te combineren om zo een fraai kleurenpalet te creëren. Hang bijvoorbeeld witte, zilveren en zachtroze ornamenten en kerstballen in je boom. Ga je liever voor een traditionele boom met rode, groene en gouden ballen? Kies dan voor kersthangers die dit warme kerstgevoel benadrukken, zoals rode strikken, zuurstokken en (al dan niet zelfgemaakte) peperkoekmannetjes. 

Kerstboomhangers kopen? | Kom naar Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Zo tuig jij je kerstboom op

Begin altijd met een stevige ondergrond en een goede kerstboomstandaard waar je boom in kan staan. Werk vervolgens van boven naar beneden. Zo voorkom je dat je per ongeluk een bal of kersthanger uit de boom stoot. Dat betekent dus dat je begint met de piek en daarna pas de lichtjes, slingers, ballen en kersthangers in je boom hangt. Hang kleinere ornamenten dicht bij elkaar voor een extra stijlvol effect. Wissel verschillende vormen en materialen af voor een unieke en gevarieerde kerstboom.