Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Lichtgordijnen

 

Een gordijn van lampjes is de perfecte kerstverlichting voor als je een groot oppervlakte moet verlichten. Ideaal voor als je niet veel tijd hebt en toch je tuin of huis prachtig wilt versieren. Met de lichtgordijnen van tuincentrum De Boet breng jij jouw huis of tuin binnen een mum van tijd in kerstsferen. Een lichtgordijn kan je overal ophangen. Hang het voor de deur, raam of op het balkon. Koop nu jouw lichtgordijn online bij tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

 

Waarom kies je voor een lichtgordijn?

Lichtgordijnen bestrijken meer oppervlakte dan bijvoorbeeld draadverlichting. Dit maakt het ideaal om een deurpost of een raam mee te verlichten. Een lichtgordijn bestaat uit meerdere verticale draden vol met kleurrijke lampjes. Al onze lichtgordijnen zijn geschikt voor buiten en verkrijgbaar in verschillende kleuren, breedtes en lengtes. De breedtes variëren van 150 cm tot 200 cm. 

Is een lichtgordijn weerbestendig?

Absoluut! Al onze kerstverlichting voor buiten is weerbestendig. Je kunt gerust bij onrustig weer binnen blijven genieten van jouw prachtig versierde tuin. Onze lichtgordijnen hebben allemaal een classificatie van IP44 of hoger. Dit betekent dat de verlichting weerbestendig is. 

Nog veel meer kerstverlichting

Naast lichtgordijnen vind je bij ons nog veel meer kerstverlichting. Wat dacht je van  draadverlichting om de dakgoot te versieren. Ook ijspegelverlichting of clusterverlichting vind je bij tuincentrum De Boet. Met onze buiten kerstverlichting kan je bij onrustig weer van binnen genieten van een prachtig verlichte tuin. Onze kerstverlichting is van de allerbeste kwaliteit. Zo is het bestand tegen wind, regen, hagel en kou. Bekijk ons assortiment verlichting en breng jouw tuin en huis in kerstsferen.

Lichtgordijn kopen?

Ben je overtuigd en wil je een lichtgordijn kopen? Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw kerstverlichting. Wij hebben bijna al onze producten op voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen. Binnen 2-4 werkdagen ontvang jij jouw product thuis!

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw kerstspullen in ons tuincentrum te bewonderen. Kom bij ons in Hoogwoud langs en bewonder onze kerstshow. Naast dat we alle soorten kerstverlichting hebben, hebben wij ook alles voor in huis. Denk aan kunstkerstbomen, kersthuisjes en kerstballen. Je vind het allemaal bij onze kerstshow. Zien we je snel?