Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Kinderzwembaden

Kinderen vermaken zich urenlang in een zwembad en al helemaal als dit zwembad in eigen tuin staat! Een kinderzwembad is speciaal voor kinderen, omdat hier niet te veel water in kan. Bekijk ons aanbod kinderzwembaden online of kom naar het tuincentrum in Hoogwoud. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten

Kinderzwembad kopen 

Kinderen zijn gek op water en kunnen zich hiermee de hele dag vermaken. Met een kinderzwembad spelen de kinderen de hele dag in het water en kan jij als ouder met een gerust hart in de tuin liggen. Een kinderzwembad is veilig voor kinderen, omdat hier niet veel water in gaat en kinderen dus op een veilige manier kunnen spelen. Maak het extra leuk met divers speelgoed voor in het zwembad, ook verkrijgbaar bij Tuincentrum De Boet. 

Kinderzwembad kopen? | Bestel online of in het tuincentrum | Tuincentrum de Boet

Intex kinderzwembad 

Als het warmer weer word en de kinderen vrij van school zijn, willen zij niets liever dan de verkoeling opzoeken in het water. Een kinderzwembad is dan de perfecte oplossing hiervoor! Blijf lekker thuis en laat de kinderen heerlijk spelen in een eigen zwembad. Een kinderzwembad is eenvoudig opgezet en ook weer snel opgeruimd. In ons assortiment vind je kinderzwembaden van het bekende merk Intex. Dit type zwembad is van goede kwaliteit en kan tegen een stootje, maar kent nog meer voordelen. Zo is een Intex kinderzwembad:

  • scherp geprijsd:
  • eenvoudig op te zetten en op te ruimen;
  • biedt waterpret voor elk kind;
  • past in elke tuin!

Geniet meerdere zomers van een eigen zwembad in de tuin met een Intex kinderzwembad. 

Soorten kinderzwembaden

Kinderen willen in de zomer het liefst de hele dag buiten spelen en zeker met mooi weer in het water liggen. lekker zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes. Maak het nog leuker met een kinderzwembad met glijbaan of ga heerlijk dobberen op het water met een opblaasbare flamingo! Waterpret was nog nooit zo leuk met het aanbod van tuincentrum De Boet. Ben je op zoek naar een kinderzwembad en woon je in de omgeving van Heerhugowaard, Hoorn of Enkhuizen? Kom dan eens langs in het tuincentrum en bekijk het aanbod! Of bestel online en de bestelling wordt snel bij jou thuis geleverd. 

Kinderzwembad met glijbaan? | Tuincentrum de Boet

Tips voor jouw opblaasbare kinderzwembad

Aan een kinderzwembad kunnen jij en jouw kleintjes urenlang zwemplezier beleven. Om ervoor te zorgen dat de waterpret leuk en veilig blijft heeft Tuincentrum de Boet een paar belangrijke tips op een rijtje gezet;

  • Zorg ervoor dat je het kinderzwembad opzet op een vlakke ondergrond zonder uitstekende stenen of scherpe randjes. Zo voorkom je dat jouw zwembad lek gaat, of dat kinderen hun voeten bezeren. De aanschaf van zwembadtegels om het bad van onder te beschermen is absoluut geen overbodige luxe.
  • Wanneer je het kinderzwembad voor lange tijd niet gebruikt is het advies om het bad leeg te laten lopen en op te bergen.
  • Niet alleen voor jou, maar vooral voor jouw kinderen is de aanwezigheid van een zwembad een eindeloze bron van genot. Het is echter wel belangrijk het soort zwembad dat je koopt af te stemmen op de leeftijd van jouw kinderen. Als die nog jong zijn is het verstandig een opblaaszwembad te kopen; deze zijn lekker ondiep en hebben geen harde of puntige hoeken waaraan kinderen zich pijn kunnen doen. Zorg dat kinderen die nog niet kunnen zwemmen altijd onder toezicht van een volwassene zijn.
  • Naarmate de tijd vordert en kinderen ouder worden zoeken ze vaker naar meer ruimte en uitdaging. Speciaal voor hen biedt Tuincentrum De Boet verschillende opzetzwembaden aan. Deze zijn snel en eenvoudig op te zetten en kunnen net zo makkelijk verplaatst of opgeborgen worden. Een Intex opzetzwembad is een aanrader, vanwege het gebruiksgemak en de prijs/kwaliteitsverhouding.