Vandaag geopend van 09:00 t/m 21:00

Trampolines

Is het mooi weer buiten? Dan is tijd om buiten lekker te springen op een trampoline! Heb je nog geen trampoline, Tuincentrum De Boet helpt bij het kiezen van de juiste trampoline. Voor elke tuin is er een geschikte trampoline!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Spring een gat in de lucht!

Ga je de sprong wagen en wil je een trampoline kopen? Waar let je dan eigenlijk op? Het kiezen van een trampoline is afhankelijk van de tuin. Kies een trampoline die bovengronds op een onderstel staat of kiest voor een ingegraven trampoline. Een bovengrondse trampoline kan ook eventueel ingraven, andersom kan niet.

Bovengrondse trampoline

Een bovengrondse trampoline maakt echt deel uit van jouw tuinbeeld. Een voordeel van een bovengrondse trampoline is dat hij makkelijk op te bergen is en je kunt hem op elke gewenste plek in de tuin plaatsen. Een nadeel is de hoge opstap en de valhoogte van de trampoline, wij adviseren dan ook een veiligheidsnet om de trampoline te plaatsen.

Inground trampoline

Een inground trampoline heeft iets meer voordelen dan een bovengrondse trampoline. Deze trampoline is laag bij de grond, je stapt gemakkelijk op en af. Een ander voordeel is dat kinderen niet zomaar onder de trampoline kunnen lopen. Een nadeel bij een inground trampoline is het graven van een diepe kuil.

Trampolines | Spring een gat in de lucht! | Tuincentrum de Boet

Trampoline kopen bij tuincentrum De Boet

Bij tuincentrum De Boet koop je snel, eenvoudig en veilig een trampoline online. Bekijk het aanbod trampolines in de webshop en bestel vandaag nog. Wij streven er naar om het product binnen 1- 2 weken bij jou thuis te bezorgen. Zo spring jij deze zomer de hele dag door in eigen tuin! Wil je de trampolines liever in het echt komen bekijken? Kom dan naar ons tuincentrum en bekijk het aanbod in de winkel. Wij hebben diverse soorten in het assortiment, dus is er altijd wel een trampoline die bij jou past.