Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kerstboomverlichting

Om je kerstboom op te tuigen, heb je uiteraard kerstballen en een mooie piek nodig. Maar wat echt niet kan ontbreken, is natuurlijk kerstboomverlichting. Nog voordat je begint met het versieren van je boom met ballen en slingers, is het allereerst belangrijk om verlichting op te hangen. Bekijk ons uitgebreide aanbod kerstboomverlichting en bestel gemakkelijk jouw verlichting online.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Kerstboomverlichting bij De Boet

Kerstboomverlichting maakt jouw kerstboom of kunstkerstboom helemaal af! Of je nu op zoek bent naar kerstboomlampjes of clusterverlichting. Je vindt het in ons assortiment. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende soorten kerstboomverlichting. Naast verschillende lengtes, hebben wij ook verschillende kleuren snoeren, licht en designs. Je zult binnen ons assortiment zeker slagen. 

Wij hebben onder andere de klassieke ‘kaarsen’ kerstboomverlichting. Of als je op zoek bent naar iets moderns, dan is onze clusterverlichting wellicht iets voor jou. Wil je jouw huis echt gezellig en kleurrijk maken? Bekijk dan onze verlichting van verschillende kleuren. Wij hebben kerstboomverlichting met blauw, rood, klassiek warm, helder en zelfs met meerdere kleuren licht.

Hoe kies ik de juiste kerstboomverlichting?

Welke verlichting is geschikt voor jouw boom? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van kerstboomverlichting:

  • De kleur van de lampjes: ga je voor traditioneel warm gele lichtjes of toch voor de wat lichtere, warm witte lampjes? Het is uiteraard ook mogelijk om je kerstboom met veelkleurige lampjes te vullen;

  • De hoeveelheid lampjes: het aantal lampjes dat je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de boom. Kijk hier van tevoren dus goed naar;

  • Het soort verlichting: de meeste kerstverlichting bestaat uit LED-lampjes, omdat deze energiezuiniger en sterker zijn dan halogeenlampen;

  • De afstand tussen de lampjes: de lamp afstand verschilt van 0,6 tot 10 cm, dus er is veel variatie mogelijk. Clusterverlichting heeft de kortste afstand, waardoor je boom gegarandeerd heel veel licht uit zal stralen.

  • Weet je welke lampjes het gaan worden? Dan kan je deze lampjes natuurlijk kopen bij Tuincentrum De Boet. Shop online of kom naar het tuincentrum in Hoogwoud.

Hoeveel kerstboomverlichting heb ik nodig?

Zoals gezegd hangt het aantal lampjes dat je nodig hebt af van de lengte van je boom. Wij van Tuincentrum De Boet helpen je graag met de juiste hoeveelheid kerstverlichting die je nodig hebt voor jouw kerstboom. Een inschatting van wat je nodig hebt:

  • Boom van 160 cm: minstens 12 meter aan lampjes;

  • Boom van 180 cm: minstens 14 meter aan lampjes;

  • Boom van 200 cm: minstens 16 meter aan lampjes;

  • Boom van 220 cm: minstens 18 meter aan lampjes;

  • Boom van 240 cm: minstens 20 meter aan lampjes.

Kerstverlichting Kopen? | Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Kerstboomverlichting in verschillende lengtes

De lengte van het snoer is afhankelijk van de grootte van jouw kerstboom. Hoe groter jouw kerstboom, hoe meer lengte je nodig hebt. Gelukkig vind je binnen ons assortiment alle lengtes om zelfs de grootste kerstboom mee te versieren. Binnen ons assortiment vind je lengtes van 0-5 meter tot zelfs 36 meter. 

Bepaal zelf het aantal lampjes

Wist je dat het ook mogelijk is om het aantal lampjes zelf te bepalen? Sommige kerstboomverlichting bevat meer lampjes dan andere. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht jij in jouw kerstboom wilt. Wij hebben verlichting met 50 tot zelfs 1000 lampjes. Ben je op zoek naar prachtige lampjes voor in de kerstboom? Je vindt het in ons assortiment.

Hoe moet ik de kerstboomverlichting ophangen?

Als je eenmaal de juiste kerstboomverlichting hebt aangeschaft, is het tijd om de kerstverlichting in de boom te hangen. Hoe ga je te werk? Check allereerst of de verlichting het doet. Verdeel de lichtjes vervolgens gelijkmatig over de boom. Begin hierbij bovenaan en werk naar beneden toe. Zorg ervoor dat er ook lichtjes wat dieper in de boom zitten voor een mooi, vol effect. Bekijk je boom als je klaar bent nog even van een afstand door de wimpers van je ogen. Zo zie je of alle lichtpuntjes goed over de boom zijn verdeeld. 

Kerstboomverlichting kopen bij De Boet

Kerstboomverlichting koop je gemakkelijk online bij De Boet. Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment kerstboomverlichting. Ben je op zoek naar gele, witte of toch gekleurde verlichting voor in de boom? Je vindt het bij ons in het assortiment. Naast kerstboomverlichting vind je bij ons nog veel meer kerstboomversiering. Wat dacht je van een mooie set kerstballen of een kerstpiek om de boom af te maken. 

Wij bezorgen jouw kerstboomverlichting snel bij jou thuis. Onze artikelen zijn altijd scherp geprijsd en we hebben lage verzendkosten. Hierdoor vind je bij ons enkel de meeste voordelige en hoogwaardige verlichting voor in de boom. Wil je onze complete, beroemde kerstshow bekijken? Bezoek dan ons tuincentrum in Hoogwoud en laat je betoveren! Daar vind je onze gehele collectie kerstartikelen en kijk je je ogen uit!