Vandaag geopend van 10:00 t/m 17:00

Tuinplant voeding & verzorging

Ook de plantjes buiten hebben voeding nodig. Een gezonde sterke plant zal langer en mooier bloeien, geef daarom planten de juiste voeding! Tuinmest kan je goed gebruiken voor de border, maar het is ook geschikt voor de moestuin!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 134 producten

Mooi groen gras

Ook het gras heeft de nodige bemesting en aandacht nodig om mooi gezond groen te blijven. Belangrijk voor mooi groen gras zijn deze 5 stappen:

  1. verticuteren;
  2. zaaien;
  3. kalk strooien;
  4. bemesten;
  5. en maaien.

Om een mooi groen grasveld te houden is het ook belangrijk om het gazon te sproeien in de zomer! Kom naar ons tuincentrum in Hoogwoud voor nog meer adviezen om je gras groener te houden dan de buren! 

Waarom de tuin bemesten?

Ook de bloemen en planten hebben de juiste voeding nodig om goed te kunnen groeien. Het bemesten van planten zorgt voor meer groei, bloei en het maakt de tuinplant, struik of bloem sterker. De tuinplanten zijn daardoor minder vatbaar voor ziekten en schimmels. Begin met bemesten in het voorjaar.

Zorg goed voor je planten en bloemen met de plantverzorging van Tuincentrum De Boet | DeBoet.nl

Geef de juiste zorg

Planten, bloemen, struiken en grassen hebben een goede verzorging nodig. De ene plant heeft net een andere verzorging nodig dan een andere, let hier ook altijd goed op bij het aanschaffen van een plant, struik of bloem. Bij Tuincentrum De Boet bieden wij elke plant of bloem de juiste verzorgingsproducten. Wij weten welke verzorging jouw plant nodig heeft. Daarnaast heeft een gezonde, sterke plant minder snel last van vervelende beestjes als luizen. Nog een reden om goed voor je planten te zorgen!