Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Taferelen

De leukste taferelen voor je miniatuur kerstdorp vertellen echt een verhaal! Van kamperen bij het kampvuur tot schaatsen met de hele familie. Bekijk hier ons online aanbod en bestel gemakkelijk online of bezoek onze kerstshow en laat je betoveren. Een kersttafereel kan je in je dorp plaatsen, maar ook in de vensterbank of op de kast.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 90 producten

 

Kersttafereel met of zonder verlichting

Wij hebben meer dan 200 kersttaferelen. Er zijn taferelen zowel met als zonder verlichting. Onze taferelen met verlichting zijn voorzien van LED lampjes. Hierdoor gaan deze lampjes een stuk langer mee. LED verlichting is een stuk duurzamer dan gloeilampjes. De verlichte kersttaferelen hebben batterijen nodig om te branden. Ideaal want hierdoor heb je geen oneindig veel snoeren nodig om je kerstdorp te verlichten. De meeste taferelen zijn gemaakt van hard plastic en kunnen dus tegen een stootje.

Naast verlichting kun je ook kiezen uit taferelen die bewegen. De meest bekende is misschien wel de ijsbaan. Maar ook een skischans met bewegende poppetjes vind je bij ons. Kortom, meer dan genoeg keuze om er een echt levendig dorp van te maken.

Alles voor je kerstdorp

Naast prachtige kersttaferelen hebben wij nog veel meer om er dit jaar een prachtig kerstdorp van te maken. Wacht dat je van een trein van Lemax om er een levend dorp van te maken, maar ook alle kersthuisjes en accessoires hebben wij voor je. Alle accessoires om je kerstdorp af en levendig te maken vind je in onze webshop of in ons tuincentrum. Je kan hierbij denken aan verlichting, fietsen en motoren, maar ook complete landschappen en alle bijbehorende accessoires zoals bankjes en bomen vind je bij De Boet. Kortom, echt alles om een kerstdorp te bouwen of uit te bouwen hebben wij in ons assortiment. Kijk daarom niet verder!

Kersttafereel bestellen bij De Boet

Wil je en kersttafereel voor je kerstdorp bestellen? Wacht dan niet langer en zorg ervoor dat jouw kerstdorp dit jaar schittert met de kersttaferelen van De Boet. Binnen ons assortiment heb je een uitgebreide keuze aan taferelen. Onze kersttaferelen zijn van verschillende topmerken als Lemax, Luville en Dickensville.

Naast kersttaferelen hebben wij nog veel meer kerstartikelen. Alles om jouw huis binnen of buiten te versieren vind je bij in ons assortiment. Wacht dat je van kerstverlichting om je tuin en huis te verlichten in deze donkere periode. Maar ook voor in of om de kerstboom hebben wij voor je. Kerstballen, kerstboompiek of een kerstal, je vindt het allemaal binnen ons assortiment.

Al onze producten hebben wij op voorraad. Zo leveren wij binnen 2 á 4 werkdagen jouw bestelling. En uiteraard hebben wij een prachtige kerstshow. Wil je toch liever alle producten voor jouw kerstdorp in het echt zien? Kom dan langs bij ons in Hoogwoud. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend.