Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Vuur & terrasverwarming

Heerlijk genieten van een knisperend vuurtje op een koele zomerse avond. Of lekker warm in de veranda met een terrasverwarmer. Op zoek naar een buitenhaard of terrasverwarmer? Bekijk het online assortiment van Tuincentrum De Boet.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 58 producten

Terrasverwarming kopen?

Met een terrasverwarmer kun je nog langer genieten van de zomerse, maar ook winterse avonden. Romantisch en warm bij een knapperend vuurtje in de tuin, of gezellig in de veranda onder een terrasverwarmer. Tuincentrum De Boet maakt van jouw huis en tuin een warm thuis! Een vuurtje is niet alleen warm en knus, je kunt er ook gezellig op koken. Met een terrasverwarming zo lang mogelijk buiten genieten, zonder dat het koud wordt! Wil je ook nog verlichting tijdens deze donkere dagen? Dan is een buitenhaard wellicht iets voor jou. Tot laat op de avond genieten van verlichting én verwarming in één. 

Gas of elektrische terrasverwarmer 

Kies je voor een gas of een elektrische terrasverwarmer? Hangende terrasverwarmers werken over het algemeen altijd op elektriciteit. Staande terrasverwarmers werken zowel op gas als op elektriciteit. Een terrasverwarmer op gas is sfeervoller, dit komt doordat er bij de ontsteking een vlam vrij komt. Elektrische zijn weer gebruiksvriendelijker, plug and play. Bij een elektrische terrasverwarmer is het gelijk warm. Wil je meer tips en adviezen over welke terrasverwarmer beter bij je past? Kom dan langs naar het tuincentrum en vraag een van onze medewerkers om hulp. 

Terrasverwarming | Tuincentrum De Boet

Terrasverwarming online bestellen

Bestel vandaag nog een terrasverwarming en zorg dat je er iedere avond lekker warm bij zit. Op de webshop van De Boet bestel je snel, eenvoudig en veilig online en heb je jouw producten snel thuisbezorgd. Met een terrasverwarming van De Boet zit je er vanaf nu elke avond lekker warmpjes bij! 

Bestel nu!